Waoo

Waoo lancerer Android TV app

Waoo lancerer nu en app til styresystemet Android, der findes på en lang række TV-mærker som Sony, Philips, TCL med flere, samt i en række medie-bokse fra bl.a. Nvidia Shield og Xiaomi. Også Google TV enheder bør den virke på. Målet er at give TV-kunderne flere muligheder, hvor det er kunderne, der selv vælger mellem TV-boks og app – eller begge dele.

“Der er ingen tvivl om, at det danske TV-marked på mange måder står i en brydningstid. Jeg tror på, at konkurrencen skal vindes på at skabe produkter, der rammer kundernes behov både på TV-pakker og fiberbredbånd. Samtidig mener jeg fuldt og fast, at hardware og teknologi også vil have stor betydning fremover, fordi kvalitet og oplevelse fortsat er alfa og omega. Med den nye Android app, tilføjer vi endnu en mulighed til vores kunder,” siger Brian Lønroth, der er markedsdirektør for Waoo.

Waoo lancerede for nylig en ny TV-boks, der er baseret på Android 10-økosystem med en billedkvalitet i 4K HDR. Appens vil være det samme som på 3930 TV-boksen. Betjeningen vil dog være forskellig alt efter, hvilken version af Android-TV operativsystemet appen installeres på, oplyses der.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fokus på kvalitet og muligheder

Hidtil har kunder med Apple TV kunne bruge Waoo appen, og nu får kunder med Smart TV også en app. Med Android TV-appen på et Android Smart TV kan man som udgangspunkt det samme som med Waoo TV på en smartphone/tablet. Det vil sige funktioner som Live-TV, TV-guide, Arkiv, Cloud Record og adgang til digitale tjenester. Video- og lydkvalitet er den samme som på de øvrige multiscreen enheder.

Med Waoo TV-appen til dit Android Smart TV slipper du altså for at skulle kable en TV-boks til dit TV eller bruge Chromecast – du finder det hele på skærmen, og du behøver kun din egen, velkendte fjernbetjening.

Appen hentes gratis via Google Play Store på Smart TV’et og kræver et Waoo TV login.

Her er Waoo TV tilgængeligt

Waoos fiberbredbånd og TV er tilgængeligt i store dele af Danmark, som bekendt gennem Fibia, der for nylig annoncerede, at udrulningen nu er nået XX kunder, samt en lang række samarbejdspartnere, AURA, Energi Fyn, Nef Fonden og BornFiber.

 

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button