Waoo

Waoo!-kunder med tv-boks får pause-funktion uden merpris

waoo pause tv Waoo! har gjort det muligt for alle kunder med tv-bokse at pause udsendelser og det koster ikke ekstra.

”Vi vil gerne gøre det nemmere og mere fleksibelt at se live-tv, og pause er en rigtig populær funktion, fordi det gør det muligt at tage telefonen eller snuppe en frisk kop kaffe uden at gå glip af sin tv-udsendelse, ” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo!.

Hidtil har kunder, som ønsker at sætte tv fra en livekanal på pause, måtte anskaffe sig en tv-boks med harddisk. Men nu har Waoo! gjort det muligt at gemme den data, som skal til for at pause og genoptage et program, i selve IPTV-netværket i stedet for lokalt på en harddisk.

”Det er en form for midlertidig lagring i skyen,” forklarer Jørgen Stensgaard, ”fordelen for kunderne er, at vi udnytter det hurtige netværk, så de ikke længere behøver at have en harddiskoptager stående. Funktionen bliver derfor tilgængelig for alle vores kunder med tv-boks, ” siger Jørgen Stensgaard.

Waoo! stiller muligheden for at pause til rådighed for alle kunder med en tv-boks uden merpris. I praksis kommer kunder til at kunne pause et hvilket som helst program i op til to gange programmets længde. Funktionen bliver tilgængelig på 31 af de mest populære kanaler i Waoo!’s udbud. Det er ifølge Waoo! ikke teknologien, som sætter en begrænsning på antallet af kanaler eller den periode, man kan pause i, men derimod rettighedshaverne bag tv-kanalerne som bestemmer, hvilke kanaler der må pauses og hvor længe.

”Vi håber, at vi på sigt kan overbevise alle kanaludbyderne om, at tv-sening bliver mere og mere personligt, og at fleksibilitet fra leverandørens side er en vigtig del af den gode brugeroplevelse. Når vi får rettighedshaverne med på vognen, kan vi udvide tilbuddet og gøre endnu mere brug af den kapacitet, vi har i vores netværk, ” siger Jørgen Stensgaard.

Waoo! leverer internet, tv og telefoni via det lynhurtige fiberbredbånd. Waoo! sælges hos de lokale energiselskaber, som tilsammen har rullet fibernet ud til over en fjerdedel af alle husstande i Danmark. På www.waoo.dk kan man læse mere om pause-funktionen, finde en liste over, hvilke kanaler fra Waoo!, som nu kan pauses, og finde de lokale energiselskab, som sælger Waoo!.

Kilde: Waoo

I samme kategori

Back to top button