Waoo klar med nye produkter med fokus på helhedsoplevelsen

| torsdag 29. sep, 2016 09:28 | 1 kommentar

Internet anno 2016 er mere end bare at kunne komme online. Teknikken er på mange planer blevet en integreret del af hverdagen – på godt og ondt. Vi søger adgang overalt og til alt, men samtidig lurer en spirende trussel om identitetstyveri, hacking og det, der er værre. Waoo mener, at en moderne internetforbindelse kræver mere end et stik i væggen. Det skal være sikkert og bekvemt, og man skal ikke bekymre sig om kapacitet og spidsbelastningsperioder.

Derfor lancerer selskabet nu en række nye produkter, der for de flestes vedkommende indeholder en stribe ekstra services, som man ikke normalt ser inkluderet i internetabonnementerne.

nye-woo-fiberprodukter
”Vi har gjort temmelig meget ud af at spørge vores kunder, hvad de har af krav til en fuldendt internetoplevelse. Her var konklusionen, at det handler om kapacitet, sikkerhed, tilgængelighed, bekvemmelighed og muligheden for at vælge selv. På den baggrund har vi sammensat et helt nyt og anderledes produktmiks, som spænder bredt fra den helt store pakke, hvor vi kommer hele vejen omkring kunden til en forbindelse, hvor alt overflødigt er skrabet fra,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo.

”Vi har både ommøbleret indhold og hastigheder i pakkerne, for vi vil gerne gøre os til talsmænd for en fuldendt og fleksibel internetoplevelse. Derfor kommer vi med nye elementer, og giver samtidig folk mulighed for at plukke i sagerne, så man selv kan vælge hvad og hvor meget, man ønsker at have med i sit abonnement. Fælles for alle pakkerne er, at man får endnu mere for pengene end tidligere,” forklarer Jørgen Stensgaard.

Sikkerhed, WiFi, Udvidet Installation og online harddisk
Danskerne oplever i stigende grad identitetstyveri, virus og hackerangreb, hvilket er en af grundene til, at Waoo har lagt en sikkerhedspakke ind i samtlige nye produkter.

”Internetsikkerhed er komplekst og uoverskueligt for rigtig mange. Derfor har vi valgt, at det skal være en standardservice hos os ligesom vores hastighedsgaranti. Ligesom det er vores kerneydelse altid at levere tilstrækkelig båndbredde, er tryghed et fundamentalt behov, som bare skal være på plads,” siger Jørgen Stensgaard.

Waoos nyligt lancerede Smart WiFi bliver inkluderet i de større pakker sammen med en udvidet installationshjælp. Og vælger man den største pakke hos Waoo, får man også løbende det nyeste udstyr. Desuden er tilgængelighed en faktor, som Waoos kunder vægter højt, og derfor bliver det også muligt at få sikker online lagerplads hos Waoo.

”Det er faktisk utroligt, hvor mange digitale billeder og lignende en almindelig dansk familie genererer. Det bedste og sikreste sted at opbevare disse er efterhånden i skyen, så derfor får vores kunder mulighed for at benytte en ordning så familiebilleder, ønskesedler og andre filer altid er til at komme til, ” siger Jørgen Stensgaard.

Både sikkerhedspakken og online harddisk leveres i samarbejde med den danske sikkerhedsspecialist Chili Security ApS. Waoo har valgt Chili Security, fordi de anvender det prisvindende antivirus software fra Bitdefender til både PC, Mac, smartphones og tablets.

Waoo nye udbud består af fire abonnementer, som varierer afhængig af, hvor mange services man ønsker. Abonnementerne har fået navnene: Waoo Fiber Full, Waoo Fiber Extra, Waoo Fiber Basic og Waoo Fiber Light. Waoos TV og telefoni-udbud fortsætter som hidtil.

Kilde: Waoo presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt, Net-TV

Kommentarer (1)

  1. Ledif siger:

    Kr. 199,- for en 10/10 forbindelse er rent tyveri. Ufattelig at de overhovedet udbyder en så ringe hastighed, når der er tale om fiber.

Skriv et svar

Privacy Preference Center

Luk din konto?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?