Waoo

Waoo klar med ny streaming Andriod TV-boks

Waoo er klar med en ny en trådløs tv-boks, der kan bringes med i sommerhuset eller på farten (EU). Waoo kunder med den nye tv-boks direkte adgang præinstallerede apps fra DRTV, TV 2 Play, Prime Video, Disney+, Viaplay, HBO, og Discovery+. Frem til 1. maj giver Waoo kunderne 6 måneders adgang til Prime Video med i deres abonnement.

“I Danmark er de klassiske hovedkanaler vigtige for danskerne, men vi ser samtidig et stigende udbud af nye streamingtjenester. Waoos fornemste opgave er fortsat at samle det bedste indhold på vegne af vores kunder, men vi tror samtidig på, at konkurrencen skal vindes på de skarpeste produkter både på tv-pakker og fiberbredbånd, hvor den hardware og teknologi, vi tilbyder, får stor betydning for kvaliteten og oplevelsen. Derfor er vi glade for nu at kunne præsentere en ny tv-boks, der mere end matcher danskernes krav,” siger Markedsdirektør for Waoo, Brian Lønroth.

Tv-boksen vil også være tilgængelig for alle nye kunder og er baseret på Android 10-økosystem med 4K HDR support og samler forskellige streamingtjenester ét sted.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danskerne køber sommerhuse som aldrig før

Både 2020 og 2021 var år, der slog rekord i antallet af købte sommerhuse og det mærkes også hos Waoo, når kunderne efterspørger separate tv-løsninger til sommerhuset.

“Med vores nyeste tv-boks behøver vores kunder faktisk ikke en særskilt løsning til sommerhuset eller på rejsen, så den er lige til at koble på wifi-forbindelsen. Vi har søgt at lancere en løsning, der imødeser, hvordan danskernes dagligdag er, ikke bare på den korte bane, men vores vaner og adfærd kommer til at ændre sig over den næste mange år. Det handler mere om at tilbyde klogere produkter, og på den måde håber vi fortsat at holde de store tunge konkurrenter på markedet på tæerne. Det fortjener forbrugerne,” siger Brian Lønroth, markedsdirektør for Waoo og fortsætter:

Waoo tilbydes som bekendt gennem Fibia, der for nylig annoncerede, at udrulningen nu er nået 250.000 kunder, samt en lang række samarbejdspartnere, AURA, Energi Fyn, Nef Fonden og BornFiber:

“Den fiberforbindelse, Waoos partnere ruller ud, skal udnyttes maksimalt og det håber vi, kunderne kan se, at vi gøre vores ypperste for at give dem. Her er Prime Video et godt eksempel på det kvalitetsindhold, der ligger helt i tråd med det premiumprodukt, vi synes kunderne fortjener,” siger Brian Lønroth.

Prime Video-appen er præinstalleret, så det samtidig er muligt let at tilgå tjenesten via et direkte link fra fjernbetjeningen, ligesom kunderne allerede kender det fra Viaplay. Tjenesten inkluderer mange prisvindende tv-shows såsom The Marvelous Mrs. Maisel (vandt Emmy Award i 2018) og Fleabag (vandt Emmy Award i 2019)

Fakta:

  • Producent: Sagemcom
  • Styresystem: Android 10
  • Type: IPTV og OTT
  • Forbindelse: Trådløs eller kablet
Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button