Branche-Nyt

Waoo hovedsponsor for Copenhagen Games

Waoo er ny hovedsponsor for Copenhagen Games 2018, som er et af de største danske esport-
event med en præmiesum på 100.000 $. Copenhagen Games afholdes i Bella Center Copenhagen i påsken 2018.

1.500 spillere fra mere end 25 lande og op mod 10.000 publikummer vil i påsken fylde Bella Center, som i fire dage vil være centrum for et hav af esport-turneringer i spil som CS:GO, CS:GO Ladies, Hearthstone, FIFA, Overwatch, League of Legends og PlayerUnknown’s Battlegrounds – alt samlet under ét tag. Og her er Waoo nu hovedsponsor.

”Esport har længe været et særligt fokusområde for os, og derfor er vi glade for at kunne støtte op om Copenhagen Games, som er et af de store, veletablerede danske events. Tilbage i 2016 var vi den første TV-distributør, der tilbød en esport-kanal, som hurtigt viste sig at være en kæmpe succes. Sidenhen er vi blevet sponsor for esport-holdet Tricked samt skabt Waoo CS:GO Liga og Waoo Ligaen. Så sent som for et par måneder siden tilføjede vi eksklusivt Pixel.tv, der har fokus på gaming og esport, som en del af vores TV-kanaludbud”, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Interessen for esport er vokset markant i de senere år over det meste af verden, og tendensen har for alvor fået fat i danskerne. Alene i 2017 er antallet af hold og events boomet, og interessen blandt sponsorer og medier er fuldt med. Således er esport blevet et fast element i den nationale nyhedsdækning, og man har blandt andet kunne følge nogle af de nye turneringer på DR’s kanaler. Det stigende fokus på esport glæder Jørgen Stensgaard, der mener, at Waoo og esport passer sammen som hånd i handske.

”Udover at vores kerneprodukt fiberbredbånd er det perfekte match til esporten med sin høje hastighed, stabilitet og lave latency, så er esport nu også et underholdningsunivers, som appellerer til og efterspørges af et større og bredere publikum. Derfor ser vi også, at denne sport er ved at udvikle sig til at blive et godt TV-produkt, der fanger fleres interesse. Og når vores kunder efterspørger et godt produkt, er vi glade for at kunne levere det,” siger Waoo-direktøren.

For at sporten kan fortsætte med at vækste og udvikle, både som en international elitesport, men også som underholdningsprodukt, er det dog vigtigt, at der også er nogen, der støtter op om og løfter sporten. Det er afgørende for, at den talentmasse, der findes i Danmark, også kan udvikle det store potentiale, der ligger gemt. Og netop dette er en af grundene til, at Waoo ser et potentiale i Copenhagen Games.

CEO i eSport.dk, Zahid Butt, som er arrangøren bag Copenhagen Games, er glade for at have fået Waoo som hovedsponsor.

”Waoo har gennem de senere år været en vigtig aktør i esport-verdenen, og derfor er jeg glad for, at de har valgt at tegne et hovedsponsorat for Copenhagen Games. Lynhurtigt fiberbredbånd giver de bedste forudsætninger for optimale afvikling af sådan et event, og her er Waoos produkt i topklasse,” siger Zahid Butt.

Copenhagen Games afholdes i Bella Center Copenhagen fra onsdag den 28. marts til lørdag den 31. marts 2018, og den samlede præmiesum er 100.000 $. Mere info kan findes på www.copenhagengames.com.

Kilde: Waoo presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button