WaooBranche-Nyt

Waoo henter ny direktør for projekt- og forretningsudvikling

Det er en person med godt kendskab til forretningen, som fremover får ansvaret for en af de helt centrale funktioner hos fiberudbyderen Waoo. Kasper Lassen, 31 år, vender den 1. april tilbage til selskabet, hvor han er udnævnt som Projekt- og Forretningsudviklingsdirektør.

Kasper Lassen kommer fra et lignende job i SOS International, men har tidligere været ansat i Waoo med porteføljeansvar for selskabets udviklingsprojekter.

”For en virksomhed som vores, hvor vi gør en dyd af at være først med de nyeste løsninger og tjenester, er det afgørende, at vi altid har gode folk til at drive udviklingen. Kasper kender Waoo, han ved, hvordan vi tænker, og han kender telemarkedet. Jeg er sikker på, at han vil gøre det godt,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kasper Lassen var i en årrække ansat i hhv. TDC og Telenor, inden han kom til Waoo som program manager. Herfra rejste han til SOS International som medlem af divisionsledelsen og med ansvar for digital produkt- og forretningsudvikling. Efter et år i det job, vender han tilbage til Waoo.

”Waoo er i min optik en helt unik størrelse med et stærkt brand og et bundsolidt fundament, som vist taler for sig selv med syv år i streg kåret som ’Danmarks bedste internet’. Mit fokus bliver helt klart at støtte op om og sikre, at Waoo fastholder det høje innovationsoutput, og at vi bliver ved med at turde være de første i markedet,” siger Kasper Lassen.

Kasper Lassen afløser den hidtidige direktør for området Allan Baadsgaard Mønsted, som har valgt at forlade Waoo for at indtræde i direktionen og som medejer hos SCADA International A/S.

Kasper Lassen har en HD i organisation og ledelse fra Aarhus Universitet. Han bor i Aarhus med sin forlovede.

Kilde: WAOO presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button