Waoo

Waoo forenkler TV-pakkerne – se 2018 priserne her

Vanen tro byder årsskiftet på en masse ændringer, og fra 1. januar 2018 kommer Waoo’s TV-kunder til at få meget mere indhold i færre pakker.

Waoo tilbyder i dag 8 TV-pakker til privatkunder og 3 pakker til foreningskunder, men fremover vil alle kunne vælge mellem 3 pakker, som er sammensat i et tæt samarbejde med Viasat og Waoo’s øvrige indholdsleverandører. Med samarbejdet bliver Waoo’s internet, som er kåret som Danmarks bedste 6 år i træk, kombineret med det komplette, stærke indholdsudbud fra Viasat – herunder premium sportsindhold.

Fremover vil TV3+, som Waoo’s kunder længe har efterspurgt, være at finde i kanaludbuddet, og det samme gælder Viasat Golf samt Viaplay Total, der er Viasats store streamingpakke med adgang til film, serier og sport. Med Viaplay Total inkluderet får kunderne mulighed for den ultimative streamingoplevelse via Waoo’s højkapacitets-fibernet. TV-kunderne vil desuden kunne benytte de digitale tjenester – blandt andet Pause, Start Forfra og senest lanceret Cloud Record – via TV-boksen. I tillæg til de 3 TV-pakker vil man kunne vælge en basispakke, som man kan bygge Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker ovenpå.

”I dag er mulighederne i TV-verdenen store og til tider uoverskuelige, og ved at forenkle vores pakker håber vi, at vi kan være med til at skabe et bedre overblik. Kombineret med en basispakke, hvorpå man selv kan sammensætte sine kanaler og dermed skræddersy sin egen TV-pakke, har vi noget til alle. Derudover giver vores samarbejde med Viasat mulighed for at levere endnu mere kvalitetsindhold, flere digitale tjenester og en ultimativ streamingoplevelse til vores kunder, og det ser vi frem til,” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo, som desuden oplyser, at udbuddet af Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker vokser.

Pakkerne bliver en realitet fra 1. januar 2018, men allerede 1. december vil Waoo’s TV-kunder kunne mærke en konkret forskel, når de tænder for TV’et. Hele december åbner Waoo op for TV-signalet, hvilket betyder, at mere end 60 kanaler bliver frit tilgængelige for alle kunder med en Waoo TV-pakke, der har en TV-boks.

”Vi vil gerne vise vores palette af kanaler – og vise vores nye kanaler frem – uden merpris for vores kunder. Derfor åbner vi signalet for alle kunder, som i december desuden vil kunne se kanalen Uptown Xmas,” siger Jørgen Stensgaard.

Waoo tv pakker 2018

 

Waoo’s TV-pakker priser pr. 1/1-2018

  • Waoo Mini TV-pakke kr. 129,- / måned. (samme pris som 2017)
  • Waoo Viasat Lille TV-pakke kr. 249,- / måned (før 239,- / måned)
  • Waoo Viasat Favorit TV-pakke kr. 449,- /måned (før 369,- / måned)
  • Waoo Viasat Stor TV-pakke kr. 599,- / måned (før 519,- / måned)

Nye Frit Valg Pakker pr. 1/1-2018 (privatkunder – tilbydes allerede til foreningskunder)

Viasat Film 99,- pr. md.

Indeholder følgende kanaler:

Viasat Film Premiere
Viasat Film Action
Viasat Film Hits
Viasat Film Family
Viasat Series

Nye Frit Valg Kanaler pr. 1/1-2018 (fælles for privat- og foreningskunder)

TV3 50,- pr. md.

TV3+ 90,- pr. md.

TV3 Puls 40,- pr. md.

TV3 MAX 30,- pr. md.

Kanal 5 50,- pr. md.

Nye Frit Valg Kanaler pr. 1/1-2018 (privatkunder – tilbydes allerede til foreningskunder)

Viasat Golf 40,- pr. md.

Nye Frit Valg Kanaler pr. 1/1-2018 (foreningskunder – tilbydes allerede til privatkunder)

TV 2 40,- pr. md.

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button