Branche-NytNet-TV

Waoo! fastholder det analoge signal

waoo-logoMens YouSee slukker for det analoge signal, vil Waoo! fortsat give alle kunder mulighed for at se tv, uanset om de har et digitalt eller analogt tv. Fastholdelsen af det analoge signal har ingen negativ indflydelse på hastigheden af internet og påvirker derfor ikke eksempelvis streamingkvalitet.

Det vakte en vis opsigt, da YouSee i går meddelte, at de slukker for de analoge tv-signaler i 2016. YouSee meldte ellers ud i 2009, at de var overbeviste om, at de i otte-ti år ville have mange analoge kanaler, men nu trækker de altså stikket.

Det får imidlertid ikke Waoo! til at overveje at foretage samme manøvre.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”YouSee slukker angiveligt for de analoge tv-signaler for at skabe mere plads på kabelnettet for dermed at sikre, at de har kapacitet til den øgede streaming og brug af andre digitale tjenester. Vi ser en masse af den type tv-brug, men vi har plads nok på fibernettet. Vi har afsat en særskilt, dedikeret båndbredde til tv-leverance, så vi behøver ikke slukke nu,” siger Waoo!’s administrerende direktør, Jørgen Stensgaard.

Kundeoplevelsen i højsædet

Selvom over 95 procent af danskerne har et digitalt tv, udgør de analoge tv-apparater ifølge Gallup stadig godt 8 procent af danskernes aktive tv-apparater, så behovet for at kunne modtage analoge signaler er stadig til stede.

”Det er sandsynligvis danskernes tv-apparater i børneværelser, soveværelser og køkkener, der er tale om, men hos Waoo! sætter vi kundeoplevelsen yderst højt, og vi vil ikke tvinge danskerne til at købe nyt udstyr. Derfor investerer vi fortsat i at indkøbe og drive udstyr, der kan omforme digitale signaler til analoge, så vi kan levere det, der er brug for ude hos tv-seerne,” siger Jørgen Stensgaard.

 

Kilde: Waoo

I samme kategori

Back to top button