Waoo

Waoo 2015 – Flere tv-pakker at vælge imellem og nye muligheder – se de nye priser

waooWaoo!’s fritvalgskanaler er blevet en stor succes, og i 2015 bliver udbuddet af tv-pakker mere varieret, så fiberselskabernes kunder i endnu højere grad kan sammensætte det kanaludbud, der passer dem. Således vil Waoo! fra januar tilbyde fire tv-pakker til privatkunder frem for de nuværende to. Dertil kommer desuden Waoo!’s salg af Viasat-pakker. Den øgede valgfrihed for tv-kunderne kommer i kølvandet på en justering af priserne på tv-indholdet.

”Vi justerer hvert år vores priser i forhold til den generelle prisudvikling fra rettighedshaverne og indholdsleverandørerne. Desuden kommer der hele tiden nyt indhold, som også har indflydelse på pakkernes priser”, siger Waoo!’s direktør Jørgen Stensgaard.

Prisstigninger

Prisudviklingen betyder, at prisen for en lille tv-pakke til privatkunder vil stige med 3,50 kr. pr. måned, mens stigningen for den store pakke er 23,50 kr. pr. måned for privatkunder. Waoo!’s tre tv-pakker til foreningskunder stiger mellem 10 kr. og 30 kr. pr. måned. Alle kunder vil inden for den nærmeste tid modtage et varslingsbrev, som beskriver, hvad justeringerne betyder for dem. Waoo! anerkender, at det vil få nogle kunder til at kigge deres tv-pakke efter i sømmene.

”Vi er ikke blinde for, at nogle kunder sidder med en oplevelse af, at de betaler for kanaler, de ikke benytter. Det var baggrunden for, at vi lancerede fritvalgskanaler sidste år, og det er også baggrunden for, at vi nu splitter vores tv-pakker op, så kunderne får endnu bedre mulighed for at vælge et kanalmiks, der passer deres forbrug – fx en minipakke helt uden kommercielle kanaler – og så satser vi på at give kvalitet for pengene”, fortæller Jørgen Stensgaard.

Meget mere kvalitet og fleksibilitet for pengene

Waoo! sætter vægt bag budskabet om kvalitet og fleksibilitet. Alle tv-signaler leveres ukomprimeret videre til kunderne og i HD-kvalitet, hvis Waoo! kan få dem fra leverandørerne. Desuden lancerer Waoo! i starten af 2015 et langt større tv-arkiv, hvor det er muligt at se eller gense en lang række programmer i op til 48 timer efter, de er sendt. Og så får kunderne mulighed for at tage deres tv-pakker med ud af hjemmet. I løbet af første halvår 2015 introducerer Waoo! nemlig, at kunderne kan tage deres tv-kanaler med sig på iPad eller laptop ud af huset.

”Tv-forbruget er under forandring, og seerne forlanger frem for alt fleksibilitet ved at kunne vælge selv. Med vores 48 timers arkiv, valgfrie kanaler, Netflix og on-demand på tv-boksen vil vi ligge forrest i feltet, når det handler om at give kunder mulighed for at vælge, hvad de vil se og hvornår. Med den nye Out-of-Home-service får kunderne også magten over, hvor de vil se det”, siger Jørgen Stensgaard.

Kilde: Waoo presseaff i?offer id=206&file id=2346&aff id=1349

I samme kategori

Back to top button