Waoo

Waoo – 20.000 flere kunder i årets første 8 måneder

waooFiberselskabernes Waoo! melder om fremgang i årets første 8 måneder. Her har man fået 20.000 flere kunder i butikken og leveret et halvårsresultat på 4 mio. over budget.

Waoo mener ikke mindst at det er streaming der flytter sig fra tv-markedet over mod hurtige, stabile internetforbindelser.

Streaming og traditionelt tv er nu næsten lige populært skriver Waoo i deres pressemeddelelse. På verdensplan ser 75 procent streaming flere gange om ugen, mens 77 procent ser live-tv.
For få år siden var de store tv-pakker den vigtigste indgangsbillet til mange hjem, men selv i boligforeningerne, hvor kunderne traditionelt har set meget tv, melder Waoo! om stor efterspørgsel på at få lagt fremtidssikret fiberbredbånd ind.

”Fremtidens konkurrence kommer til at stå om den hurtige, stabile internetforbindelse. Det er ikke længere nær så vigtigt at tilbyde de fleste tv-kanaler, som det er at tilbyde en god internetforbindelse. Konkurrencen om den bedste underholdning er flyttet væk fra kabel-tv og ud på nettet.” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo!, som er enig med de seneste udmeldinger fra TDC om, at kunderne nu kigger efter udbydere med de bedste streamingtilbud. Han mener dog ikke, at det er en rigtig strategi at udvikle det hele selv.

”Vi kigger på, hvad der rører sig i markedet. De 100 % internetbaserede selskaber i USA tager i disse år verden med storm. Netflix, Youtube og Amazon, for blot at nævne de rigtigt store, kommer ikke fra en klassisk kabel-tv-verden, men er produkter af det frie internet. Deres succes skyldes, at de lægger al deres energi i at udvikle en optimal platform til netop deres smalle produkt. Det er fokus frem for bredde, der tæller. Vi har haft gode resultater med vores strategiske partnerskab med Netflix. Og vejen frem for os er endnu mere fokus på det, vi gør bedst. Vi tror på samarbejde frem for enegang”, siger Jørgen Stensgaard.

”Når man forhandler om rettigheder til en kommerciel kanal til sine tv-pakker, så er det eneste, der rigtigt betyder noget, hvor mange tv-kunder, man har. Det er et spørgsmål om volumen. Waoo!’s tv-pakker ligger prismæssig på niveau med de andre på markedet, men de største leverandører får kanalerne meget billigere, så de kan tjene mere på den enkelte kunde. Men nu, hvor kunderne vil have mindre pakker, mere frihed og et ordentligt fiberbredbånd, så ændrer det jo ved hele konkurrencebilledet”, siger Jørgen Steensgaard.

Kilde: Waoo

I samme kategori

Back to top button