TV-Sport

VM Håndbold 2021 Kvinder på TV – Danmark – Frankrig semfinalen

Spanien er for første gang vært for kvindernes VM Håndbold turnering, og Danmark er med.

VM bliver spillet i byerne Llíria, Torrevieja, Castelló og Granollers i Spanien, og Danmark skal i kvartfinalen møde Brasilien.

Kan Jesper Jensen og de danske håndboldkvinder skabe et julemirakel til VM i Spanien?

TV-Guide VM Håndbold 2021

VM Håndbold 2021 på TV og Streaming

Rettighederne til Håndbold VM er delt mellem DR og TV 2.

TV 2 SPORT stiller i en stærk opstilling til slutrunden med garvede folk som Stine Bjerre Mortensen, Morten Ankerdal, Peter Bruun Jørgensen, Bent Nyegaard, Lærke Møller, Jonas Nyhøj, Heidi Møller Eskildsen og Michael Stærke. De får følgeskab af de nye folk, Kasper Christensen, der er træner i Herning-Ikast, samt de to erfarne håndboldspillere Sofie Bæk og Lotte Grigel.

En af dem, der er klar på skærmen og ved mikrofonen under VM, er TV 2s håndboldekspert og kommentator Peter Bruun Jørgensen. Han glæder sig – og tror på Danmark:

– Jeg har store forventninger til VM. Danmark har fået en god lodtrækning, fordi vi undgår Norge og Frankrig helt frem til semifinalen. Jeg tror på medaljer til Danmark. Det er et dansk hold uden en lysende stjerne, men hvor kollektivet og sammenholdet er styrken. Rammer Danmark sit topniveau, bliver det minimum bronze, siger Peter Bruun Jørgensen og fortsætter:

– Det er små ting, der afgør, hvor langt Danmark når. Kontraspillet skal være skarpt, så Danmark kan få nogle lette mål. Samtidig tror jeg, at syv-mod-seks-spillet bliver et vigtigt dansk våben. Endelig bliver det mentale helt afgørende for Danmark. Mod til at vinde og til ikke være bange for at tabe, siger Peter Bruun Jørgensen.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button