Branche-Nyt

VM Fodbold i Tivoli 21. juni

TV 2 og Tivoli gør klar til den helt store VM-fest torsdag 21. juni, hvor Danmark møder Australien kl. 14.00. Her får de første 10.000 fodboldglade gæster fri adgang til Tivoli for at se kampen med stadionstemning på en 30 m2 stor skærm på Plænen.

Samme dag rykker TV 2 sit VM-studie ind i Tivoli og sender live både før kampen, i pausen og efter kampen.

Morten Ankerdal er vært, og han har eksperterne Troels Bech, Niclas Jensen og Nicolai Boilesen samt den tidligere danske topdommer Kenn Hansen med i VM-studiet i Tivoli. Kampen kommenteres af TV 2s Thomas Kristensen og Thomas Sørensen – sidstnævnte med en fortid som professionel fodboldspiller i Australien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Tivoli er kendetegnet af både god stemning og smukke omgivelser, og på den baggrund passer stedet perfekt til en fodboldfest sammen med TV 2. Jeg er rigtigt glad for, at det er lykkedes at skabe et VM-samarbejde med Tivoli, siger produktionschef Klaus Bøgeholdt, TV 2 SPORT.

Sådan får du fat i en billet, der giver gratis adgang til Tivoli til kampen mod Australien

Der bliver fri entre til de første 10.000 fodboldfans, der efter først til mølle-princippet sikrer sig en billet til Danmarks VM-kamp mod Australien. Man kan maksimalt hente fire billetter pr. person ved at klikke her.

Tivoli viser også yderligere cirka 20 VM-kampe fra TV 2 på storskærm på Plænen eller ved Orangeriet (se oversigten her). TV 2 afgør løbende, om stationen i forbindelse med en eller flere af disse kampe vil rykke sit VM-studie ind i Tivoli.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button