TV-Nyt

Vild Vild Vestkyst – sæson 2

Den 5. november ruller knallertklubben Maxi Maniacs endnu en gang over skærmen på Xee.

I anden sæson af Vild Vild Vestkyst følger vi de vestjyske knallertkørere, som for alvor skyder knallertsæsonen i gang, og forventningerne er tårnhøje. Præsidenten Nikolaj har sammen med sin gode ven, vicepræsidenten Mark, lagt i kakkelovnen til et brag af en sæson, der kræver litervis af benzin, højt humør, mandsmod og masser af krammere og kærlighed. Men der bliver også plads til de store følelser, børnene og familierne, og præsidentfruen Tena er som altid med på sidelinjen. For præsidenten Nikolaj er det vigtigt at skabe en balance mellem klubben og familielivet.

”Det er lidt en hårfin balance en gang imellem, men jeg er efterhånden blevet skarp til at kunne se, hvornår der er brug for mig de forskellige steder. Så der er ingen problemer, og så hjælper det at have en kone der er forstående – sådan langt hen ad vejen i hvert fald.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I seriens anden sæson kommer man endnu tættere på mændene i klubben og de temaer, som fylder hos dem. Mange af klubbens medlemmer er blevet fædre, og de deler både oplevelser og tanker om familielivet med hinanden. Men der er også stadig plads til mandehørm og klubhygge, og den nye sæson byder blandt andet på manddomsprøver på Fanø, lange roadtrips til storbyen, en fisketur fra Esbjerg havn og Maxi Maniacs’ første julefest.

Se med torsdag den 5. november kl. 22 når de bløde bikere igen begiver sig ud på nye og spændende eventyr.

Vild Vild Vestkyst S2
Vild Vild Vestkyst S2
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button