[responsive_menu_pro]

Viasat kortlæser modul på Sony TV

| søndag 26. mar, 2017 09:13 | 3 Kommentarer

I denne artikel kigger vi på muligheden for at se Viasat parabol-tv via deres kortlæsermodul på Sony skærme. Sony er ikke officielt understøttet til at fungere med Viasat’s kortlæsermodul, men vi har efterprøvet, om det virker alligevel..Kanalsøgning af Viasat kanaler på Sony TV (Android TV)

Med Viasat signal tilsluttet fra parabolantennen til skærmen, så skal du ind under Indstillinger / Kanalopsætning / Digital opsætning

På denne menu vælger du Konfiguration af satellit og vælger Digital satellittuning.

Alt afhængigt af dit udstyr kan du evt skulle gå ind i Valg af satellittunertilstands punktet.

Så er vi klar til at gå ind og scanne efter kanalerne.

Vælg Anden generel satellit i ovenstående menu. Operatør giver kun mulighed for søgning på 1 Vest (Canal Digital).

Desværre har Sony ikke en satellitkonfiguration på 5 grader øst positionen.

Derfor må man vælge brugerdefineret og vælge en aktiv frekvens for 5 grader øst. Vælg desuden Netværksscanning under Scanningstype.

Man skal aktivt klikke på Transponder for at komme ind og skrive en frekvens / symbolrate man vil søge på.

Her indtastes frekvensinfo eksempelvis 11305 H SR 30000.

Herefter går du tilbage med Back knappen to gange indtil du kommer til start søgningsskærmen. Efter en kanalsøgning skulle du gerne have alle kanalerne. Desværre ikke sorteret efter de danske, så det er meget rodet og kan kræve en grundig tidskrævende sortering efterfølgende.

Efter scanningen kunne vi konstatere, at Viasat kanalerne fungerede fint med Viasats kortlæsermodul på skærmen. Der er også TV Guide data tilgængelige på skærmen.

Skal vi altså konkludere, så kan Viasat kanaler godt modtages på i Sony TV, men kanalsøgning er altså en omstændig proces. Vi har konkret testet på et Sony XE9005 2017 TV.

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: TV produktnyt

3
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
miri

Man kan vel så forvente, at et Viasat-modul også vil fungere i diverse ikke-Viasat-godkendte PVR?
Kan det dekryptere 2 kanaler samtidigt? (optage en kanal, mens en anden vises på skærm)

JensG

Jeg har en Sony Sony AF8 og Viasat cam. Med god hjelp av vejledningen her gikk det godt at installere Viasat- kanalene. Meget nemmere forklart enn Sony klarer selv. Sony sier at Viasat cam fungerer på alle deres SmartTV-er, godkjent eller ikke. Ved søg kom kanalene inn lynhurtigt (2 sec ) og plassert på samme kanalplass som på HD- tuneren. Endelig fikk jeg se sendingene på UDH- kanalen, Formel 1 snart i gang:-) En kanal jeg hadde med på HD- boxen kom ikke inn på netværksøgningen, TV2 Lorry. Kanalplassen der TV2 skal være står tom. Har også søgt TV2 manuelt… Læs mere »