Branche-Nyt

Viasat indgår eksklusiv aftale med Fox

Modern Times Group MTG AB og TV3 kan i dag offentliggøre, at der er underskrevet en eksklusiv, fire-årig, skandinavisk aftale med amerikanske Twentieth Century Fox Television Distribution.

Aftalen sikrer en lang række blockbuster-film samt ikke mindst online- og mobilrettigheder fra det førende Hollywood-studies produktioner til TV3-kanalerne og Viaplay m.fl. Aftalen begynder fra 2012.

– For TV3-kanalerne og Viaplay er dette et utrolig vigtigt, strategisk træk til glæde for ikke mindst seerne. Vi satser som bekendt meget på danske egenproduktioner, men vi ved også, at film og serier er et meget vigtigt område for vores kanaler og for Viaplay. Derfor er det med stor glæde, vi nu har sikret os denne eksklusive aftale, så seerne også fremover får de bedste og nyeste film samt serier på vore kanaler, siger TV3’s administrerende direktør Kim Poder.

Aftalen omfatter førstegangs-visninger af eksempelvis film som Wall Street: Money Never Sleeps, Black Swan, Never Let Me Go, The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader, Gulliver’s Travels og X-Men: First Class. Dertil kommer også retten til visning af en lang række klassiske titler, såsom Titanic, Independence Day and Braveheart.

Aftalen sikrer også seerne og TV3-kanalerne Fox US Network Televisions tv-serier, der produceres fra 2012. Tidligere Fox-serier som Buffy – The Vampire Slayer, The X-Files, Ally McBeal, 24 og Prison Break indgår ligeledes aftalen sammen med et stort bibliotek af miniserier mv.

Aftalen er skandinavisk og sikrer visning på Viasat’s førende tv-kanaler: TV3, TV6, TV8, TV3+, TV3+ HD, Viasat4, TV3 PULS og TV10. Samme udvalg bliver også tilgængeligt for Viaplay.

– Fox er kendte for at lave store, succesfulde film og tv-serier. Aftalen sikrer os ikke alene større kvalitetsudbud på vores almindelige tv-kanaler, men i den grad også vores online-udbud. Det er for os en skelsættende aftale, fordi den netop omhandler både tv og online-rettigheder. Vi udbyder underholdning på alle platforme, og vi kan nu højne kvaliteten endnu mere, siger TV3s administrerende direktør Kim Poder.

Marion Edwards, præsident for International Television i Twentieth Century Fox Television Distribution, siger: – Fox og Viasat/TV3 er de perfekte partnere på det skandinaviske marked, hvor Viasats popularitet og dækning kombineret med Fox’ film og serier giver seerne det bedste af det bedste.

Kilde: TV3 presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button