Branche-Nyt

Viasat henter ny salgsdirektør i TDC

Kenneth Krabbe ViasatTv-distributøren Viasat har netop ansat Kenneth Krabbe, 43, der nu skifter en post som Vicedirektør i TDC ud med titlen som salgsdirektør for Viasat.

43-årige Kenneth Krabbe tager nu hul på et helt nyt kapitel som salgsdirektør for Viasat i Danmark efter at have været fast mand hos TDC i mere end 15 år – de sidste syv år som ansvarlig for TDC Wholesales danske forretning med stort fokus på salg. Forud har Kenneth arbejdet i forskellige positioner hos TDC – lige fra starten som Business Controller, henover jobbet som chef for Analyseafdelingen, dernæst jobbet som markedschef med ansvar for CRM-afdelingen i TDC Mobil for at indtage TDC Wholesale i 2006 som Salgsdirektør og sidenhen som Vicedirektør. Kenneth Krabbe har således igennem årene opbygget en bred profil, men med en fokusering de sidste otte år mod salg i TDC Wholesales forretning, hvor behovet for at håndtere et komplekst salgskanal-setup er hverdag. Og det er netop de kompetencer, der er behov for i Viasat, hvor salgspaletten favner bredt og dækker over flere forskellige kanaler.

Kenneth Krabbe overtager jobbet fra afgående salgsdirektør Ricky Elstrup og får det øverste ansvar for Viasats partner- og kanalsalg. Det gælder samarbejdet med IP-TV-distributører som Waoo! og TDC TV, kabel-tv-udbydere som YouSee, Stofa og flere af landets største antenneforeninger, forhandlersalget af parabol-produktet og offentlig visningssegmentet. Kenneth Krabbe sætter sig i sin nye salgsstol allerede 17. december 2014 og vil i den første tid fokusere på at lære medarbejdere, organisationen og TV forretningen at kende, besøge de mange kunder og lytte til, hvordan vi hos Viasat kan blive en endnu bedre samarbejdspartner.

Kenneth Krabbe om sit skifte fra TDC til Viasat:

”Jeg glæder mig til at blive en del af et marked, som er så dynamisk og foranderligt som tv-markedet er i disse år. Og på det marked ser jeg Viasat som en af de absolut stærkeste spillere med et indhold, som ingen andre kan matche, og det bliver fantastisk at være en del af det hold, der skal være med til at tegne fremtiden for Viasat, og som skal være med til at præge udviklingen på tv-markedet generelt,” siger Kenneth Krabbe, kommende salgsdirektør for Viasat.

Kilde: Viasat

 

 

I samme kategori

Back to top button