Branche-Nyt

Viasat forlænger aftale for Formel 1 og golf

feature formel1Viasat har sikret sig rettighederne til at vise Formel 1 og US PGA Golf helt frem til slutningen af 2015. Formel 1 fortsætter på TV3 PULS, og US PGA GOLF dækkes af Viasat Golf.

Siden 2009 har Viasat kunnet tilbyde Formel 1. Den hæsblæsende sport vises på TV3 PULS, der kan underholde sine over 1 million seere om ugen med Formel 1-sæsonens løb, træning og kvalifikation. Med aftalens forlængelse har de motorsportsinteresserede garanti for, at de i de næste fem år kan finde Formel 1 hos Viasat.

Det samme gælder for golfentusiaster med abonnement på Viasat Golf. Kanalen, der distribueres via satellit-, kabel- og bredbånds-tv, har indtil nu tilbudt sine dedikerede seere godt 600 timers live dækning af US PGA Tour og dækning af både Nationwide Tour og Champions Tour. Det kommer til at fortsætte indtil 2016.

“Formel 1 og amerikansk PGA-golf er to utroligt stærke rettigheder – ikke mindst fordi vi har dem eksklusivt. Ved at sikre dem begge frem til og med 2015 er vi endnu engang i stand til at bekræfte over for kunderne, at vi kan levere noget af det mest populære sport. Der er jo ingen tvivl om, at Viasat satser på sporten, og at den udgør et helt centralt element i underholdningen til kunderne. Det blev senest bekræftet med købet af rettighederne til at vise den engelske Premier League i fodbold. Viasats kunder med sportspakken har adgang til den nye kanal, når sæsonen går i gang i midten af august”, fortæller Viasats adm. direktør Kim Poder.

Det er ikke kun Viasat, som sætter pris på forlængelsen af samarbejdet.
“Vi er utrolige glade for at samarbejde med Viasat,” siger adm. direktør i Formula One Management, Bernie Ecclestone,

Det samme gælder for Tim Leisure, PGA Tour Senior Vice President for International Television er: ”Vi er meget tilfredse med den femårige forlængelse af samarbejdet med Viasat. PGA Touren har de sidste par år nydt stor opbakning i regionen. Dette skyldes ikke mindst, at der er kommet flere nordiske spillere med i turneringen, og mange af dem har klaret sig godt”.

Viasat har forlænget eksklusivrettighederne til at vise FIA Formula One World Championship™ i både Danmark, Sverige og Norge til og med 2015. Det samme gælder for den amerikanske PGA Tour, hvor Viasat har rettighederne i Norden, Baltikum, Rusland og Bulgarien. Viasat Broadcasting har haft rettighederne til Formel 1 siden 2005. US PGA Golf har været TV3 i hænde i næsten alle de år, som kanalen har eksisteret. TV3 gik i luften i 1987.

Kilde: Viasat presse

I samme kategori

Back to top button