TV-Nyt

Viasat tv-kanaler har nu skiftet navn – Viasat navnet er droppet

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har som planlagt her 1. juni introduceret et nyt navn og look & feel på de ikoniske Viasat TV-kanaler i alle nordiske markeder.

Det er det nye V-brand, der erstatter det gamle Viasat-brand, og fremadrettet vil V-brandet således definere den nye visuelle identitet på NENT Groups sports,- film,- og serie-kanaler.

V logo brand

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det omfatter følgende i Danmark:

  • Sportskanalerne: V Sport Ultra HD, V Sport Golf samt V Sport Live
  • Filmkanalerne: V Film Premieres, V Film Action, V Film Family, V Film Hits
  • Seriekanalen: V Series

”Med det nye V-brand giver vi vores populære og ikoniske Viasat TV-kanaler et mere moderne look og en mere ensartet identitet, uden at gå det mindste på kompromis med det premium indhold, vores TV-kanaler står for. Med det nye V-brand holder vi fast i alt dét, vi har bygget op i de nordiske markeder i gennem 30 år. Vores seere associerer os med det bedste inden for underholdning – lige fra det bedste live sport til de største film og serier. I de kommende år vil vi styrke denne position endnu mere, og vi tror på, at vi med vores nye V-brand sikrer, at vores TV-kanaler i både look & feel repræsenterer dét premium indhold, vi tilbyder vores seere”, siger Kenneth Krabbe, VP Wholesales, Nordic Entertainment Group.

I oktober 2019 annoncerede NENT Group en aftale om at kombinere Viasat Consumers TV distribution med Telenors Canal Digital i et nyt joint venture. Denne joint venture godkendt af  EU og gennemført her i 2020. NENT Group beholder sine Viasat-kanaler, som fortsat distribueres gennem en lang række partnere, men nu under det nye V-brand. Viasat Consumer-brandet forbliver uændret

Kilde: Nent Group presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button