Streamingnyt

Viaplays originalserie ’Honour’ får en tredje sæson

Honour’ vender tilbage med en tredje sæson. Optagelserne begynder efter sommeren, hvor Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse og Anja Lundqvist er tilbage i hovedrollerne som medejere af advokatfirmaet ’Honour’.

De to første sæsoner af ’Honour’ har haft stor succes på Viaplay og vakt en enorm genklang hos publikum. Skuespillerne Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist og Julia Dufvenius har sjældent modtaget en sådan respons fra seerne, som de har via ’Honour’, og det tager de med sig i arbejdet med tredje sæson.

”At kunne lave endnu en sæson af ’Honour’ er ren glæde! Vores seere motiverer os til at arbejde hårdere end nogensinde. Den respons, vi har fået, har tændt gnisten igen, og sæson tre bliver nervepirrende spændende og rystende aktuel. Jeg er så taknemmelig for tilliden fra NENT og vores seere, der har efterspurgt mere ’Honour’”, siger Julia Dufvenius.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den tredje sæson finder sted 18 måneder efter den forrige sæson og begynder brutalt med et chokerende terrorangreb knyttet til incels. Incel er en forkortelse for ” involuntarily celibate” eller “ufrivilligt cølibat” og er navnet på en subkultur, hvor mænd, der ikke er seksuelt aktive, bebrejder kvinder dette og opbygger et had, der kan munde ud i voldelige angreb.

Trusselsbilledet mod kvinder generelt og i ’Honour’ i særdeleshed øges dramatisk. De fire venner fra jurastudiet i Uppsala udsættes for endnu større fare og personlige dilemmaer, der både skaber splid og bringer dem sammen. Men hvor meget kan venskabet og loyaliteten klare, når hemmeligheder og løgne kommer op til overfladen? Elin, Karin, Janni og Nour gør alt for at lægge begivenhederne fra sidste sæson bag sig, men det viser sig at være vanskeligere, end de troede.

”Jeg er stolt og forventningsfuld før vores tredje sæson, som bliver vildt spændende! Vores serie har klart vist sin eksistensberettigelse, og vores publikum har overvældet os med kærlighed, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for at honorere denne tillid fra Viaplay og publikum og skabe et brag af en ny sæson”, siger Alexandra Rapaport.

Optagelserne af ’Honour’ begynder til efteråret, og den tredje sæson forventes at få premiere i 2022 på Viaplay. Anden sæson har desuden premiere på TV3 til efteråret.

’Honour’ bygger på en idé af Sofia Helin udviklet af Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist og Julia Dufvenius. Som i de tidligere sæsoner er de også Executive Producers. ’Honour’ produceres af Bigster med Calle Jansson som producent, og den tredje sæson instrueres af Joakim Eliasson.

”Honour er virkelig en serie, der har gjort indtryk og opleves skræmmende aktuel sæson efter sæson. Det arbejde kvinderne udfører både i og uden for serien er væsentligt, og det føles derfor vigtigt at kunne invitere seerne på endnu mere ’Honour’. Uden at afsløre for meget får den tredje sæson et mere nordisk præg, hvilket føles meget spændende” siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button