TV-Sport

Viaplay viser Conor McGregors comeback

- Men det koster 499,- at se med

Millioner af MMA-fans verden over kommer til at sidde klistret til skærmen når superstjernen over dem alle igen træder ind i buret. På top-10’en over de bedst sælgende pay-per-views i UFC’s 30-årige historie, har hele otte haft samme mand som hovednavn: ’The Notorious’ Conor McGregor.

Der er gået tre år siden McGregor senest var i aktion. Den aften brækkede han benet i det tredje opgør af hans bitre rivalisering med Dustin ’The Diamond’ Poirier. Foruden genoptræningen har den tidligere ’double-champ’ blandt andet brugt mellemtiden på at få sin Hollywood-karriere på skinner med sin første rolle i remaket af kultfilmen Roadhouse. Men MMA-buret er McGregors vigtigste scene, og den genindtager han altså nu.

Conor McGregors comeback mod Michael Chandler bliver vist eksklusivt som pay-per-view på Viaplay. Prisen for kampen bliver 499,- og du kan finde yderligere information om kampen her: www.viaplay.dk/dk-da/ppv

Denne gang er det måske mere alvorligt end nogensinde før for McGregor, der efter nederlag i sine to seneste opgør kommer tilbage til sin sport med et enormt pres på skuldrene. Den lange pause og stribevis af uheldige optrædener uden for MMA-branchen har fået fans verden over til at stille spørgsmålstegn ved, om stjernen stadig er en af verdens bedste inden for sit felt. Det er kort sagt troværdigheden, McGregor kæmper for at slå en fed streg under i legendariske T-Mobile Arena i Las Vegas denne sommer.

Voldsom amerikansk modstand

Modstanderen i comebacket er den 38-årige Michael Chandler, der kom til UFC for tre år siden efter en lang karriere som en af de helt store stjerner hos firmaets største rival Bellator. Chandler har kæmpet fem gange i UFC, og fire af kampene er enten blevet kåret til fight of the night eller har udløst bonus for performance of the night. Amerikaneren er fra sin første optræden blevet en af de største profiler i letvægtklassen, og han har tålmodigt ventet og forberedt sig i mere end et år på en duel med McGregor. Ikke mindst fordi hans profilerede modstander har haft svært ved at holde fokus på kampsportsgerningen.

For selv om McGregor har været mester i to forskellige vægtklasser og hovednavn i stribevis af stort anlagte pay-per-view-kampe, så er rækken af kontroverser uden for buret næsten ligeså lang som rekordlisten. ’The Notorious’ har haft sammenstød med ordensmagten i Miami, på Korsika, i Spanien og selvfølgelig hjemme i Dublin. Det har ikke gjort presset mindre forud for kampen, der definerer hans fremtid i den sport, som har gjort ham til et af de største sportsnavne i nyere tid.

Peter Nørrelund, Viaplay Group EVP & Chief Sports & Business Development Officer:

– UFC er altid fantastisk underholdning, men ingen garanterer dramatik og spænding som Conor McGregor. Der er noget helt særligt ved en McGregor-kamp, og derfor ser vi frem til hans comeback mod Michael Chandler med enorme forventninger. På dette niveau er der ingen nemme kampe, og UFC 303 bliver ingen undtagelse. Konkurrencen er benhård, og niveauet er tårnhøjt. McGregor er ubetinget en af de største sportsstjerner i verden, og vi er derfor utrolig stolte af at kunne tilbyde denne eksklusive kamp på Viaplay.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button