Branche-Nyt

Viaplay udnævner Head of Viaplay Danmark

MTG styrker nu Viaplay ved at etablere ny kommerciel rolle lokalt i Danmark, for på den måde at få endnu mere udbytte af Viaplays potentiale i Danmark ved at udnytte de kræfter og den viden, som selskabet har lokalt.

Derfor udnævner MTG Flemming Fjeldgaard som Head of Viaplay Danmark med virkning fra i dag. Således indtræder Flemming Fjeldgaard i den øverste management-gruppe, der holder til i MTG Danmarks hovedkvarter på Amager.

41-årige Flemming Fjeldgaard er fundet i egne rækker og har siden 2016 været VP Digital, MTG Sport med fokus på digital udnyttelse af MTGs sportsrettigheder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Flemming Fjeldgaard kommer til at have det kommercielle ansvar for Viaplay i Danmark. Fjeldgaards rolle bliver helt central, idet han får ansvaret for at sikre den fortsatte vækst af Viaplay i Danmark. Viaplay har allerede i dag en stærk position på det danske marked, men med placeringen af Flemming lokalt sikres et stærkt fokus på at udnytte de yderligere muligheder og det potentiale der ligger i det danske marked.

”Viaplay er allerede en kæmpe succeshistorie for os, og med Viaplays vækstplaner og et stort antal unikke Viaplay-produktioner i støbeskeen over de kommende år, styrker vi nu den gren af forretningen yderligere. Flemming Fjeldgaard er et naturligt og stærkt valg til positionen som ankermand på den kommercielle videreudvikling af Viaplay, da han allerede er solidt forankret i produktet,” siger CEO, MTG Danmark, Kim Poder.

Også Flemming Fjeldgaard ser frem til den nye rolle i organisationen:

”For mig er Viaplay den ultimative underholdningstjeneste, som jeg har været heldig at lære godt at kende de seneste år gennem mit arbejde i Norden med MTGs mange sportsrettigheder. Vi oplever, at Viaplay i dag mere end matcher nogle af verdens mest anerkendte streamingtjenester, og jeg synes, vi har helt retfærdige ambitioner om at være det mest attraktive streaming-valg for danskere. Jeg glæder mig meget til sammen med dygtige og erfarne kolleger i Danmark at få mere ansvar for Viaplay. Det er en eftertragtet opgave at få lov at videreudvikle et så stærkt produkt, og jeg er stolt over, at jeg har fået lov at takke ja til muligheden.”

Flemming Fjeldgaard, født 1976
Uddannet journalist fra DJH 2002.
Tidligere reporter for Ritzaus Bureau, BT, Jyllands-Posten (2002-2008)
Tidligere redaktør for BT, Berlingske (2008-2014)
Tidligere chefredaktør for BT (2014-2015)
Tidligere kanal- og digitalchef, TV3 SPORT (2015-2016)
Tidligere VP Digital, MTG Sport (2016-2017)


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button