Viaplay

Viaplay Total abonnement med sport stiger med 50 kroner / måned

Ikke uventet så er Viaplay endnu engang klar med en prisstigning. Denne gang er den dyre Viaplay Total pakke med sporten der stiger fra 449,- til 499,- / måned. Den nye pris på Viaplay Total være gældende fra 12. februar 2024. For eksisterende kunder vil prisjusteringen træde i kraft 14. marts 2024.

– Vores strategi er ganske enkelt at levere det, et dansk publikum efterspørger. Intet mindre. Vi er altid stolte over at kunne levere topklasseunderholdning i en utrolig høj kvalitet. Vi anerkender fuldt ud, at oplevelser generelt er blevet dyrere. Det genkender vi alle i vores hverdag. Men perspektivet er også vigtigt, når vi taler om, hvad vi bruger vores tid og penge på. De penge, det koster at have helt ufattelig mange timers eksklusiv livesport og topklasseunderholdning til rådighed for hele familien hver dag, året rundt, står vi fuldt ud på mål for, i forhold til de oplevelser og fornøjelser det giver, siger han og fortsætter.

– Det er ingen hemmelighed, at de mest eftertragtede sportsrettigheder og topunderholdning koster. Men selvom inflationen, stigende omkostninger på produktionen og politikernes seneste streamingskat i form af kulturbidraget gør det sværere for os at tilbyde kunderne en konkurrencedygtig pris, garanterer vi, at tilbuddet er attraktivt. Derfor er den første prisregulering på vores Viaplay Total-pakke siden 2021 en nødvendig justering, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nyheden kommer uden at rettighederne for Champions League fra næste sæson er meldt ud.

Kort før nytår var det TV og Film pakken der steg til 149,- / måned, hvilket var en prisstigning med en tyver


I samme kategori

Back to top button