Streamingnyt

Viaplay streaming stigning på 44% i sidste uge

Streamingtjenesten Viaplay mærker effekterne af Corona krisen. Dels har man måtte sætte prisen midlertidigt ned på sportsabonnementet, men det betyder ikke, at der ikke er godt gang i streamingen hos mange Viaplay kunder. Viaplay melder at det totale antal streamede minutter på tjenesten (ekskl. Sportsdækning) i sidste uge lå 44% højere end samme tid i 2019. Det var samtidigt 13% højere end ugen før.

Startede streams og streamede minutter (ekskl. Sportsdækning) steg henholdsvis 25% og 21% lørdag og søndag sammenlignet med den foregående weekend.

Leje/købefilm delen steg også 64% lørdag og søndag sammenlignet med den foregående weekend, hvor børnefilm stod for den største kategoriforøgelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Abonnenterne på Sportspakken så 34% flere minutter og startede 25% mere af ikke-sportsindhold i denne weekend sammenlignet med den foregående weekend. Samtidigt melder man at kun få har opsagt deres abonnent efter sportsaflysningerne.

Trods tallene så erkender NENT Group, at Coronavirus vil have en negativ indflydelse på koncernens resultat, herunder lavere efterspørgselsniveauer for reklame, der tegnede sig for 26% af koncernens salg i 2019.

Kilde: Nent Group presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button