Streamingnyt

Viaplay snart klar på Xbox One

viaplay xbox oneViaplay kommer snart til Xbox One. Sammen med lanceringen gør Viaplay det endnu lettere for flere brugere at opleve det unikke udbud af serier, film og det bedste indhold til børn samt direkte sportsudsendelser – på så mange platforme som muligt!

Inden længe vil du kunne se populære serier som Deadbeat og Rush, sport i verdensklasse fra blandt andet Champions League og børnenes absolutte favorit, Svampebob Firkant, på Xbox One. Viaplay-appen kræver ikke et Xbox Live Gold-medlemsskab.

– Den mest eftertragtede platform for Viaplay-brugerne lige nu er Xbox One, så det er fantastisk for os at kunne bekræfte, at vi om kort tid gør tjenesten tilgængelig på spillekonsollen med alt Viaplays indhold, siger Rikard Steiber, VD på Viaplay og Chief Digital Officer, MTG.

Lanceringen er det seneste skridt i Viaplays satsning på at øge rækkevidden og gøre serier, film og det bedste børneindhold samt direkte sport tilgængelige på så mange platforme som muligt.

Viaplay findes allerede på pc, Mac, Android- og iOS-telefoner, tablets, Smart-tv’er, Xbox 360, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4 og Chromecast.

I samme kategori

Back to top button