Streamingnyt

Viaplays indhold følger med, når du rejser i EU

EU har besluttet, at den den såkaldte digitale geoblokering skal ophæves fra den 1. april, og derved bliver det muligt, at streame alt Viaplays indhold på tjenesten, når man rejser inden for EU.

Viaplays kunder er ikke helt uvante med at kunne tage tjenestens indhold med ud at rejse. Streamingtjenesten var nemlig den første i Norden til at tilbyde den såkaldte download-funktion, hvor man kan hente udvalgte film og serier ned på sin smartphone eller tablet og se dem uden at have tilgang til wifi. Med ophævelsen af geoblokeringen bliver det nu muligt også at se Live sport, samt film og serier på samme vis, som hvis man befandt man sig i Danmark.

– Vores kunder streamer mere end nogensinde før — sidste år streamede vores kunder i gennemsnit 32 timer per måned, hvilket er en forøgelse på hele 25% i forhold til året før, og den vækst ser kun ud til at fortsætte. Vi er derfor glade for, at vores kunder, nu får den fordel, at de fortsat kan se deres yndlingsserier eller følge favoritfodboldholdet, når de rejser på ferie eller forretningsrejse inden for EU, siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

2017 betød stor vækst for Viaplay i Norden. Antallet af kunder steg med 21 procent mellem 2016 og 2017. Antallet af startede streams steg med hele 40,5 procent, og antallet af timer, der blev set pr. bruger om måneden, steg med 25 procent til 32 timer. Det viser, at Viaplays brugere ser mere indhold end nogensinde før.

Ifølge tal foretaget af Gallup Index Danmark for Børsen rejste 58 % af den danske befolkning ud i Europa i 2017, svarende til hele 2.865.000 danskere, hvilket er det højeste tal i mange år.

EU’s ophævning af den digitale geoblokering træder i kraft den 1. april 2018, hvilket betyder, at alle EU-borgere fra da af kan streame film, serier og live sport uanset hvor de befinder sig inden for EU.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button