Streamingnyt

Viaplay producerer sin første danske sportsdokumentar

Den 24-årige dansker Mads Burnell kæmper allerede i verdens hårdeste MMA-organisation, UFC, og hører til blandt den absolutte elite indenfor den aktion fyldte sportsgren. En sportsgren, der er en af de hurtigst voksende i verden.

Et kamerahold har fulgt den unge dansker gennem flere år til dokumentaren “INSIDE: Mads Burnell” og optagelserne er fortsat i gang. Det er en lang rejse, hvor kameraholdet er med hele vejen – fra ungt og ukendt talent til hovedkæmper i UFC.

Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay Danmark udtaler:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er efterhånden velkendt, at MMA som sport i nogen tid globalt har opnået stor gennemslagskraft hos et kraftigt voksende publikum, som uge efter uge sidder fængslet foran skærmen, når hurtighed, styrke og teknik smelter sammen i mixed martial arts.  Navne som Conor McGregor og Ronda Rousey har i særdeleshed sat UFC på sportens verdenskort som internationalt berømmede superstjerner.

– Vi konstaterer nemt, at interessen for MMA er stærk også i Danmark, så vi er enormt glade for, at det unge danske talent Mads Burnell er optaget i UFC. Vejen dertil har ikke været nem, og vi er stolte af, at vi kan få lov til at dokumentere og vise seerne, hvad der skal til for at blive en af de mest lovende talenter i en af verdens hårdeste MMA-organisationer, fortsætter Fjeldgaard.

Danskeren udråbes verden over som det største danske MMA-talent, siden Martin Kampmann huserede i UFC’s top-ti. Den unge dansker høster kæmpe ros fra verdensstjerner som Cris Cyborg, der sidste år opfordrede sine mange Twitter-følgere til at følge det unge talent og samtidig kaldte Burnell Skandinaviens næste superstjerne. Burnell træner i Danmark, men er også jævnligt i USA, hvor han blandt andet træner med flere af verdens bedste fightere og coaches.

Verdens hurtigste til at opnå sort bælte
Mads Burnell er 24 år gammel og vokset op i Husum, europæisk No-Gi mester i brasiliansk jiu-jitsu og den hurtigste nogensinde til at opnå et sort bælte i brasiliansk jiu-jitsu. Han startede allerede som 6-årig til brydning, som 13-årig til boksning og som 16-årig til MMA, hvilket har medført en professionel MMA-karriere på hele ni sejre og kun to nederlag.

Dokumentarserien produceres af RISK IT MEDIA og forventes at få premiere på streamingtjenesten senere i 2018.

Ny kamp lige rundt om hjørnet
Burnell kæmper sin næste kamp allerede nu på søndag i Liverpool, når ham møder engelske Arnold Allen, der har vundet sine seneste tre UFC kampe og nu jagter en fjerde sejr på hjemmebane.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button