Streamingnyt

Viaplay på vej med ny dansk / newzealandsk originalserie

Viaplay på vej med dansk / newzealandsk originalserie. Titlen på serien er Straight Forward, og på rollelisten finder vi flere danske stjerner som Cecilie Stenspil, Troels Lyby, Vibeke Hastrup og Marie Boda. Derudover er store, new zealandske skuespillere med, heriblandt Mark Mitchinson, John Callen, Stephane Garneau-Monten og Matthew Walker.

Straight Forward udspiller sig i både København og Queenstown, New Zealand og beskrives som følger:

Det er svært at rette op på sit liv, når fortiden altid er ved at indhente én. Silvia Petersen (Cecilie Stenspil) er en svindler med samvittighed; hun går kun efter at svindle de slemme typer. Men da hun lægger sig ud med én af Danmarks værste forbrydere, bliver det farligt. Silvia bliver nødt til at efterlade sin mor og datter og flygte ud af landet – og dét skal være hurtigt!

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Straight Forward Troels Lyby ViaplayUnder dæknavnet Robyn Ford lander Silvia i Queenstown, New Zealand. Herfra forsøger Silvia desperat at få sin mor (Vibeke Hastrup) og teenagedatter (Marie Boda) ned til sig, da det snart viser sig, at deres liv også er i fare i Danmark. Mens Silvia kæmper en kamp for at få sin mor og datter ned til sig, skal hun gøre alt for at holde sig under radaren og ikke blive genkendt – bekymringerne omkring familien, er nemlig ikke de eneste problemer Silvia har – efter hende er nemlig også en meget vred, dansk politimand (Troels Lyby), en moderisk pusher og, før eller siden, også det new zealanske politi.

Det er en super interessant oplevelse at være en del af et så stort internationalt samarbejde. At få muligheden for at spille en hovedrolle og arbejde med nye kollegaer på den anden side af kloden er noget ganske særligt. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat – Kiwi fjernsyn med et nordisk præg bliver en spændende og anderledes kombination, der ikke er set før, udtaler skuespiller Cecilie Stenspil om serien, som på nuværende tidspunkt er under optagelse i New Zealand.

Head of Originals hos Viaplay, Nanna Mailand-Mercado er enig omkring det specielle samarbejde, der er på tværs af landene:

Vi synes, at det er interessant, at en stor international produktion har lyst til at koble en dansk vinkel på fortællingen, som i dette tilfælde ender med at blive kernen i hele historien. Med samarbejdet mellem Viaplay og new zealanske produktionsselskab Screentime formår vi at blande genre og fortællestil og skaber derved noget helt unikt, som ikke er set før i Danmark, siger Mailand-Mercado.

– Verden er blevet mindre og mulighederne for at arbejde sammen internationalt store, når vi nu kan skabe en serie i fællesskab med et produktionsselskab på den anden side af jorden. Straight Forward er en større international produktion og nogle af Danmarks allerbedste skuespillere har boet og arbejdet hårdt i New Zealand siden februar, og de er stadig i fuld gang med optagelserne dernede. Man kan virkelig glæde sig til at se de danske skuespillere vise helt nye sider af sig selv i en både sjov, brutal og rørende historie, siger Mia Marie Borup, Producer, Mastiff

Straight Forward vil udkomme i otte afsnit og får premiere næste år. Originalserien produceres internationalt af Mastiff i samarbejde med Screentime fra New Zealand og vil få international distribution af Banijey Rights & Acorn media Enterprises.
Projektet er støttet af Copenhagen Film Fund og den new zealanske TV-station TVNZ.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button