Streamingnyt

Viaplay Originalen ’Forhøret 2’ får premiere til efteråret – se de første billeder her

Når Viaplay til efteråret har premiere på den længe ventede anden sæson af Christoffer Boes anmelderroste krimiserie, ‘Forhøret’, er det igen med et stjernecast i front anført af et af Danmarks største navne, Trine Dyrholm. Nu er der mulighed for at se de første billeder fra den krimiserien, der igen kombinerer stærkt skuespil med en intens fortælling og et helt unikt visuelt univers. I lighed med første sæson produceres ’Forhøret 2’ af Miso Film.

Med sin nytænkende fortælleform og stil tog første sæson af ’Forhøret’ både seere og anmeldere med storm, og nu kan man begynde at glæde sig til anden sæson, som Viaplay nu deler de allerførste billeder fra.

”Et succeskriterie i tv verden er jo, at man få lov til at lave en sæson mere – og som tak har man så at kvittere med noget, som er i forlængelse af – og gerne endnu bedre end – sidste sæson. Så det har vi fandeme også bestræbt os på! Vi har sat en perlerække af Danmarks bedste skuespillere til at være modstandere og hjælpere i Trine Dyrholms tour de force igennem otte afsnit – hvor vi presser formatets intense møder til det yderste. Glæd jer!,” siger Christoffer Boe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I ‘Forhøret 2’ har Trine Dyrholm hovedrollen som psykologen Susanne, der, efter at have mistet sin datter i første sæson, kaster sig ud i en intens jagt for at redde et liv, men ender med selv at være den jagede.

Trine Dyrholm flankeres i det dialogbårne plot af en perlerække af skuespillere så som Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August.

Handlingen i anden sæson af ‘Forhøret’ tager fart, da Susanne (Trine Dyrholm) forsøger at komme sig over tabet af sin datter , som hun mistede i første sæson og genoptager sit arbejde som praktiserende psykolog.

Da hun lægger en klient i hypnose i forbindelse med et banalt rygestop, åbner hun en dør ind til hans underbevidsthed. Manden afslører under hypnosen, at han har slået en række unge kvinder ihjel for penge – og at han allerede har bestilling på et nyt offer.

Hans afsløring får Susanne til at kaste sig ud i en livsfarlig rejse gennem en kynisk underverden for at forhindre, at en ung uskyldig pige bliver dræbt. Men ingen er uskyldig – heller ikke Susanne.

’Forhøret 2’ er skrevet og instrueret af Christoffer Boe med Anna Juul som medforfatter.

Serien produceres af Miso Film og distribueres af Fremantle.

’Forhøret 2’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay til efteråret.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button