Streamingnyt

Viaplay nyheder i oktober 2018

Der er underholdning for enhver smag, så uanset om du er mest til et dansk svindlerdrama fra forstaden, til en stor Marvel superheltefilm eller til et godt gensyn med det umage vennepar Will & Grace, kan du roligt lægge dig til rette under tæppet og lade hyggen begynde.
onsdag 24. oktober
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
Friheden
Ny serie
Læs omtale

Streamingtjenesten Viaplay lancerer den første danske Viaplay Originalserie med en række store navne på rollelisten. Den nye dramaserie bærer titlen FRIHEDEN og består af 10 episoder.

FRIHEDEN, der er et svindlerdrama fra forstaden, udspiller sig i Hvidovres parcelhuskvarter. Lars Ranthe (Klassefesten, Badehotellet) og Lene Maria Christensen (Arvingerne, Sover Dolly På Ryggen) spiller hovedrollerne som de tidligere storsvindlere, Erik og Nina, der nu lever et trivielt og lovlydigt familieliv i en forstad til København – lige indtil fortiden indhenter dem.

En  bekendt fra fortiden dukker op med en plan og med en klemme på Erik og Nina, som de ikke kan slippe ud af. Med ét bliver der vendt op og ned på den tyndslidte families trivielle forstadsliv, og Erik og Nina tvinges nu ud i deres hidtil største svindelnummer mod en gigantisk medicinalkoncern – alt dét, samtidig med at de prøver at finde ud af, hvad de skal med hinanden og resterne af deres kærlighedsliv, og imens familielivets hamsterhjul skal køre ufortrødent videre, så børnene ikke bemærker noget.

Serien er skabt af den prisvindende og kreative duo, hovedforfatter Thor Bjørn Krebs (Europamestrene) og konceptuerende instruktør og medforfatter Mikkel Serup (Klassefesten, Den Bedste Mand).

– FRIHEDEN er en dramaserie, hvor svindlerens og forstadsfamiliens verdener mødes, og vores mål er at skabe en fortælling, der på et splitsekund kan skifte mellem Hvidovres grå hverdag til en verden, hvor millionerne ruller, og armbevægelserne er store, udtaler hovedforfatter Thor Bjørn Krebs.

FRIHEDEN er Viaplays første danske Originalserie. Serien annonceres kort efter, at tre øvrige Viaplay Originals; Okkuperet, Hassel og senest krimiserien ALEX, har fået premiere på streamingtjenesten.

– Vi har store ambitioner med FRIHEDEN, og den er helt klart én af vores større satsninger. Serien, der er baseret på en både sjov og relevant idé, tager fat i nogle samfundsmæssige udfordringer, sætter dem i en skarp og humoristisk kontekst og giver os noget, vi ikke har set før, siger Head of Originals for Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

I samme kategori

Back to top button