Streamingnyt

Viaplay med tv-kanaler – et godt tilbud?

Streamingtjenesten Viaplay Reklame-link tilbyder nu mulighed for at få adgang til enten 14 (199,-) eller 18 tv-kanaler (439,-). Dermed vil Viaplay tilbyde et alternativ til de traditionelle tv-pakker fra tv-udbyderne.

De tv-kanaler der tilbydes sammen med Viaplay Reklame-link Film og Serier pakken er:

No items found

De tv-kanaler der tilbydes sammen med Viaplay Reklame-link Total pakken er udover ovenstående:

TV3+, TV3 Max, TV 3 Sport og Viasat Golf

Kan det betale sig?

Ser man på det rent økonomisk, så skal man altså betale 100,- / måned ekstra for at få tv-kanaler med. Det er dog primært indholdet på TV 2 hovedkanalen, man betaler for. Indholdet på TV3 og Viasat Film kanalerne er i stor stil allerede en del af Viaplay’s streamingtjeneste, og DR kanalerne kan man jo streame uden merbetaling fra DR selv. Så her skal man altså også finde værdi i, at Viaplay samler det i én app. Man får adgang til live signalet og arkiv for op til 48 timer tilbage, men altså ikke arkiv på samme måde som med DR app’en eller TV 2 Play, hvilket mange nok også vil savne.

Vi har tilføjet Viaplay’s tv tilbud som en del af vores TV-Pakke guide og ud fra denne, så kan man sige, at har man et meget specifikt tv-kanal behov for DR tv-kanalerne samt TV 2 og TV3, så er Viaplay ifølge vores oversigt marginalt billigst over de første 6 måneder. Mange vil dog formentlig have andre kanalønsker f.eks. andre TV 2 kanaler, og så må skal man jo supplere med TV 2 Play og betale for dette oveni.

Hvad kan man ellers få for omkring de 200,-?

For mange vil Viaplay uden tv-kanalerne + TV 2 Play pakke med alle TV 2 kanaler nok være mere fordelagtigt. Det vil så koste 99,-  og fra 109,- pr. måned, altså 208,- pr. måned. Fullrate har også en streaming tv-pakke i 200 kroners prisklassen med en del tv-kanaler, her er man dog så bundet af at skulle købe bredbånd fra Fullrate oveni.

Ser man på Viaplay Total pakken med de 18 tv-kanaler, så er de ekstra 4 kanaler primært sportskanaler, hvor den samme sport allerede er en del af Viaplay Sport / Total streamingtjenesten uden tv-kanaler.

I samme kategori

Back to top button