Streamingnyt

Viaplay lancerer 4K sport og serier og film i 1080p

viaplay nyt logoViaplay Total Reklame-link satser på streaming i topkvalitet, når de i den kommende tid begynder med at streame sport i 4K / Ultra HD. Tjenestens kunder kan blandt andet glæde sig til at opleve Champions League, Premier League og La Liga samt Formel 1 i Ultra HD opløsning.

Nogle af de første begivenheder i 4K-kvalitet bliver Monaco Grand Prix den 28. maj og Champions League-finalen den 3. juni 2017. På Viaplays svenske side nævnes også Barcelona – Villarreal kampen Lørdag aften.

For at se Viaplay Sport i Ultra HD, så skal du, indtil videre i hvert fald, benytte en Chromecast Ultra. Viaplay anbefaler desuden en internetforbindelse på minimum 100 Mb/s, og at du forbinder din Chromecast Ultra til nettet via netværkskabel. Siden lanceringen er det også muligt at se UHD stream på Apple TV 4K. Streaming er med en bitrate på 24 Mb/s adaptiv streaming.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ultra HD streaming af sport er en del af Viaplay Total Reklame-link og koster således ikke ekstra.

Viaplay er desuden ved at opgradere sit streamingkatalog til 1080p og Dolby Digital lyd. Det er ca. 3000 film og tv-serier, der bliver tilgængelige i den kvalitet. ‘Inferno’, ’The Accountant’ og ’Doctor Strange’ er nogle af de første titler der er bliver tilgængelige i opgraderet kvalitet.

Kilde: Flatpanels.dk

I samme kategori

Back to top button