StreamingnytBranche-Nyt

Viaplay vil ikke ind på tv-boksene

Viaplay CEO Jonas KarlenImodsætning til Netflix, så er streamingtjenesten Viaplay Reklame-link ikke tilgængelige hos tv-udbyderes tv-bokse, og det ændrer sig ikke ifølge deres CEO Jonas Karlén, der udtalte sig på Connected TV World Summit, der afholdes i disse dage i London.

Han fremhæver, at Viaplay allerede er tilgængelig på 90% af alle connected devices i de nordiske lande, som begrundelse for den manglende set top boks interesse. Desuden vil man ikke gå på kompromis med funktionaliteten for at komme ud på tv-bokse, eftersom det er svært at udvikle og vedligeholde apps til udbyderbokse.

Han åbner dog mulighed for at Android baserede bokse, som f.eks. Stofa kommer med inden længe, kan være en mulighed, eftersom denne platform bygger på standarder man allerede udvikler til.

CEO Jonas Karlén fortalte i øvrigt, at han selv har droppet de traditionelle tv-pakker og kun streamer, men tilføjer at han fortsat ser MTG’s betalings-tv udbud og Viaplay køre parallelt i den overskuelige fremtid og satellit-tv distribution fortsat er relevant i tyndt befolket områder.

Kilde: digitaltveurope.net

I samme kategori

Back to top button