Streamingnyt

Viaplay har givet grønt lys til ny social distance dramaserie

Nent Group har været hurtige til at give grønt lys til en ny originalserie på deres stremingtjeneste Viaplay Reklame-link, der skal produceres her i Corona tiden.

Den nye drama serie har fået arbejdstitlen Orca og skal allerede have premiere til efteråret

Det er den svenske skuespiller og instruktør Josephine Bornebusch, der har skrevet serien der tager udgangspunkt i det aktuelle tema om social distance og manglen på nærhed og intimitet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi følger en gruppe mennesker, der gennem skærmbilleder fra computer, tablet eller telefonen konfronteres med nogle af livets vanskeligste problemer i en tid, hvor de er isoleret fra hinanden. I serien ’Orca’ tapper Josefine Bornebusch dermed direkte ind i den virkelighed, som langt størstedelen af Jordens befolkning i disse tider lever under og i som følge af covid-19.

Rent produktionsmæssigt så indspiller den enkelte skuespiller filmer scener én ad gangen med et minimalt produktionshold.

På skuespillersiden så tæller den nye serie navne som: Johan Rheborg, Gustav Lindh, Alba August, Peter Andersson og Vera Vitali samt Josephine Bornebusch selv.

Bornebusch har senest haft stor succes netop på Viaplay med serien Elsk mig  Elsk mig’s 2. sæson får premiere til efteråret, og på vej er også serien ’Hamonica’, som har forventet premiere på Viaplay i slutningen af 2020.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button