Streamingnyt

Viaplay har frigivet første teaser til deres nye originalserie Hassel

Olav Svedelids ikoniske romaner om politimanden Roland Hassel bliver filmatiseret i Viaplay Reklame-link nye originalserie ”Hassel”. Se den første teaser herunder.

“Hassel” er en realistisk, nuanceret og usminket thrillerserie på 10 episoder. Serien er løst baseret på den ikoniske politimand Roland Hassel, som er hovedpersonen i 29 bøger skrevet af den svenske forfatter Olov Svedelid. I første sæson følger vi Roland Hassel og hans kolleger i kampen mod den stadig tiltagende og voldelige kriminalitet i Stockholm. Da Hassels chef og mentor brutalt myrdes på gaden, bliver Hassel pludselig trukket ind i en hensynsløs verden med magt, penge og korruption – en gråzone, hvor intet er, som det ser ud og alt synes at hænge sammen.

Jo tættere Hassel kommer på sandheden, desto farligere bliver det for hans familie. Der findes en udvej for Hassel, men det betyder også at han vil blive tvunget til at krydse alle moralske grænser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Hassel | A Viaplay Original | Teaser
Hassel | A Viaplay Original | Teaser


Serien produceres af Nice-Drama, som bl.a. står bag flere filmsuccesser og er skabt af Henrik Jansson-Schweizer og Morgan Jensen, som har også har skrevet manuskriptet sammen med forfatterne Bjørn Paqualin og Charlotte Lesche.

Hassel får premiere 8. september på Viaplay Reklame-link

I samme kategori

Back to top button