Viaplay Halloween Tips

| torsdag 27. okt, 2016 18:55 | 0 Kommentarer

Halloween står for døren og Viaplay har samlet en række uhyggelige streaming tips, som garanteret kommer til at give dig myrekryb. Under kategorien kuldegysninger finder du lang række film, der kan få dig i den rette stemning op til åndernes fest.

Er du ny kunde kan du prøve Viaplay gratis i en måned og få gratis gys.

forbandet viaplay tv3I toppen af Viaplays Halloween-liste finder du Viaplays nye thriller-serie Forbandet med danske Sarah-Sofie Boussnina, Mathilde Norholt og det yngste skud fra den verdenskendste Skarsgård-klan, Valter Skarsård. Serien foregår på et forladt skisportssted, hvor en gruppe unge mennesker mødes. Det viser sig snart, at de unge mennesker hver i sær har deres egen dagsorden og skjulte motiver, og dermed forvandler den ellers hyggelige tur sig snart til et drama, da en række uforklarlige og voldsomme begivenheder begynder at ske.

Nattens Dæmoner 2 er det oplagte valg for dem, der ønsker at sidde på nåle. Denne horrorfilm har alt det en rigtig gyser bør indeholde – et hjemsøgt hus, dæmon jagt, uhyggelige børn som synger synger uhyggelige børnerim og leger med uhyggeligt legetøj. Kort sagt filmen har har det der får nakkehårene til at rejse sig.

DC Comics Suicide Squad kommer på Viaplay Store den 21. november – kun tre måneder efter verdenspremieren i en “udvidet cut” version. Se bl.a. stjernerne Will Smith, Margot Robbie spille superskurke i en gruppe ledet af ingen ringere end Joel Kinnaman, som vil redde verden og udslette den største superskurk af Clara Delevingne spillet.

Det kreative geni Tim Burton og hans Oscar-nominerede Frankenweenie er det mest forfærdelige tip til de yngre seere. Denne sort-hvid film om en ung Frankenstein som genopliver sin hund Sparky, er blevet rost af kritikere og publikum verden over. Den er dog ikke helt skræmmende, når Burton alligevel formår at skabe en charmerende film med en masse varme.

Købefilm 21/11

s1-5

28/10

2/11

s1

4/11

Lejefilm

Lejefilm

Lejefilm

Lejefilm

*Bemærk at samtlige datoer er midlertidige og kan ændres

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming