StreamingnytTV-Nyt

Viaplay genopliver Den som Dræber

Den danske serie DEN SOM DRÆBER får en ny sæson på Viaplay fra 1. marts 2019.. Serien der trak mere end 1 million seere pr. afsnit på TV2, får nu en efterfølgende sæson, og skifter samtidig kanal. DEN SOM DRÆBER sæson 2 er udviklet og produceret af det anerkendte produktionsselskab Miso Film. Serien bliver en Viaplay Original og kommer til at få eksklusiv premiere på TV3 og Viaplay i begyndelsen af næste år.

Den nye sæson bygger videre på DEN SOM DRÆBERs DNA og seriens unikke tilgang til den Skandinaviske krimigenre. Den nye sæson er en psykologisk krimi der til forskel fra første sæson, er et langt mere karakterdrevet drama, som i højere grad følger hovedpersonernes rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i deres jagt på seriemorderen.

Stærkt dansk cast
Seriens hovedpersoner spilles af Kenneth M. Christensen, der bl.a. er kendt fra DRs successerie ARVINGERNE, og en af Danmarks mest lovende skuespillerinder, Natalie Madueño, der fik sit gennembrud med en bærende hovedrolle i DRs BEDRAG. De to hovedrolleindehavere, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og psykolog, står overfor at skulle opklare to unge pigers forsvinden, mens de prøver at forstå og afkode de konsekvenser, der pludselig opstår, når morderens sind og handlinger bliver mere og mere desperate.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Den nye sæson spinder rundt om to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og et stærkt visuelt design. Det er en serie der kommer til at fængsle seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en ‘whydunnit’ serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum, udtaler Head of Originals hos Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.

Første sæson af DEN SOM DRÆBER blev en stor seer-succes på TV 2 Danmark tilbage i 2011. Den nye sæson er udviklet og produceret af Miso Film, som også producerede den første sæson for TV 2.

– Vi er rigtig glade for, at Viaplay har engageret sig i DEN SOM DRÆBER serien. Den nye sæson er et fuldstændigt reboot af serien med en ny vinkel, nye skuespillere, og en gennemgående krimihistorie, der udspiller dig over seriens otte afsnit. Mange danskere og et stort internationalt publikum har set den første sæson, og de kan glæde sig til en helt ny og nervepirrende serie, udtaler producer Jonas Allen fra Miso Film.

DEN SOM DRÆBER sæson 2 produceres af Miso Film, og er skrevet af hovedforfatter Ina Bruun (DICTE, NORSKOV, Okkuperet) i samarbejde med Per Daumiller (NORSKOV, GIDSELTAGNINGEN) og Tine Krull Petersen (DICTE), og instrueres af Carsten Myllerup (DICTE, LULU & LEON). Serien, der består af otte afsnit á 45 minutter, får premiere eksklusivt på Viaplay og TV3 i starten af 2019.

Første sæson af DEN SOM DRÆBER ligger tilgængelig på streamingtjenesten Viaplay Reklame-link i dag.

Læs mere om kommende danske seriepremierer her

Kilde: Viaplay / TV3 presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button