Streamingnyt

Viaplay får ny adm. direktør

Ira Gladnikoff ViaplayJonas Karlén stopper med øjeblikkelig virkning som adm. direktør i Viaplay, oplyser MTG i en pressemeddelelse. Det skulle være Karléns egen beslutning at stoppe efter han har haft posten i de seneste par år.

“Det har været en fantastisk oplevelse at lede Viaplay-teamet, der med sit vedholdne fokus på konstant udvikling af indhold og brugeroplevelsen, har etableret Viaplay, som den førende streamingtjeneste i Norden. Jeg har værdsat hvert minut, og jeg vil fortsat forblive en stor fan af Viaplay,” lyder det fra Jonas Karlén i pressemeddelelsen. Der fremgår ikke nogen nærmere årsag til at han stopper.

Afløseren til Karlén bliver Ira Gladnikoff, der siden 2015 har fungeret som chief commercial officer (CCO) i Viaplay. “Viaplay er min passion, og jeg er stolt over at få muligheden for at lede så stærkt et team, hvor vi giver vores kunder en bredere og mere varieret streaming-oplevelse end nogen anden tjeneste på markedet. Samtidig er der store muligheder for at arbejde sammen med vores andre MTG-varemærker for, at kunne levere en endnu mere integreret og engageret underholdningsoplevelse,” udtaler Ira Gladnikoff.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Vi ønsker Jonas alt godt med sine nye udfordringer og takker ham for hans ni år hos MTG, og for at have ledet Viaplays vellykkede udvikling. Det er dejligt, at vi har den bedst tænkelige efterfølger i Ira, som har stor erfaring inden for digital underholdning. Ira har, som Viaplay’s CCO, en stor andel i Viaplays kommercielle succes,” udtaler Anders Jensen, direktør for MTG i Norden og adm. direktør for MTG i Sverige.

I samme kategori

Back to top button