StreamingnytNet-TV

Viaplay får Chromecast support i dag

viaplay chromecastViaplay er første nordiske firma der understøtter Googles billige streaming HDMI enhed Chromecast.

For nogle uger siden var Elgiganten for hurtigt ude da de nævnte Viaplay i forbindelse med et tilbud på Chromecast enheden. Men nu skulle den være god nok.

En ny udgave af Viaplay skulle gerne blive tilgængelig i dag med understøttelse af Chromecast som nyhed.

Appen kan som andre Chromecast apps benyttes til at finde det du vil se og sende besked om det til Chromecast’en der så henter indholdet direkte. Fra app’en kan du så fjernbetjene pause, stoppe og spole. Viaplay Chromecast support bliver tilgængeligt på iOS, Android eller i din Chrome-browser.

”Vi er begejstrede for, at vi nu kan tilbyde Viaplay-indhold via Chromecast. Vores mission er at forbinde mennesker med den underholdning, som de sætter mest pris på, via nye, innovative løsninger. Chromecast er et vigtigt skridt på vejen for at gøre Viaplay endnu mere tilgængeligt, siger Rikard Steiber, Chief Digital Officer i MTG og CEO for Viaplay.

”Vi arbejder aktivt på at øge tilgængeligheden af vores indhold og er glade for at kunne tilbyde den forestående premiere på 24: Live Another Day via Chromecast,” fortsætter Rikard Steiber.

viaplay-chromecast-5

Svenske Swedroid.se har testet betaen, og melder at det virker som det skal.

Chromecast koster 270,- hos Elgiganten, så det er en billg måde at få Viaplay for stortskærmen på. Vi skal nok også afprøve Viaplay på Chromecast senere.

Du kan også tjekke dagsprisen på Chromecast på hifipriser.dk

I samme kategori

Back to top button