Streamingnyt

Viaplay EM – Guide: Sådan finder du Ultra HD streamen

Viaplay streamer langt de fleste kampe fra EM slutrunden i Ultra HD, men er du ikke vant til Ultra HD indhold på Viaplay, så er det ikke specielt intuitivt, hvordan man kommer til at se Ultra HD signalet…

Du får ikke automatisk Ultra HD kvalitet tilbudt alt efter dit udstyr / internethastighed. Du skal aktivt vælge Ultra HD stream versionen, ellers ser du kun en 720p HD stream, som faktisk er dårligere end det DR tilbyder.

Herunder har vi lidt generel information og en guide til, hvordan du finder UHD EM på Viaplay. Alle Viaplay pakker har adgang til Euro 2020 og Ultra HD signalet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ultra HD udgaven er kun selve kampen

Mens der er optakt på Viaplay, typisk en time før kampen, så er der ikke optakt på Ultra HD udgaven. Sidder du og ser optakten, så skal du altså stoppe denne og skifte til Ultra HD streamen, når kampen starter. Der er heller ikke halvlegs studie, så vil du se det, så skal du skifte frem og tilbage.

Hvor finder man EM Ultra HD streamen på Viaplay?

Viaplay EM ULTRA HD sektion

Det nemmeste er at finde den i sportssektionen et stykke nede i linjen, der hedder EM i UltraHD. Her ligger Ultra HD streams af kampene.

Viaplay EM ULTRA HD programoversigt

En anden måde er at finde dem i programoversigten, her kan man også se at der er to udgaver.

På ultra HD udgaven er der i øvrigt ikke TV3+ logo men et V Sport Ultra HD logo, så det er en anden måde at tjekke om du ser det rigtige signal.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button