Smart Home produktnytStreamingnyt

Viaplay bliver tilgængelig på Google Home og Google Home Mini i Danmark

Viaplay bliver kompatibel med Googles Home og Google Home Mini, når de rammer butikkerne i Skandinavien den 24. oktober. (De er allerede tilgængelige i forudbestilling via Google Store og i Elgiganten). Google Home er den første smart-højtaler, der kan reagere på tale og stemmestyring på både dansk, norsk og svensk.

Det betyder i praksis, at når man forbinder sin Viaplay-konto til en Google-konto i Google Home appen, kan man manøvrere rundt i Viaplay på sit Chromecast- eller Android-tv ved hjælp af stemmestyring. Viaplay-kunder vil derfor fremover kunne bruge stemmen til at søge og navigere i Viaplays store udbud af film og tv-serier, før de ser indholdet på selve tv’et.

Eksempelvis kan Viaplays kunder starte nyeste afsnit af deres Viaplay-yndlingsserie ved hjælp af en simpel kommando: ”Hej Google, afspil afsnit et af ’Hånd i Hånd’ fra Viaplay på mit tv”.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Stemmestyring ved hjælp af smarthøjtalere er vel en af de mest markante forbrugertrends lige nu, og vi har måske ikke siden den første smartphone set så stærk en teknologisk appel. Når NENT Groups ambitioner drejer sig om både teknologisk innovation og om de stærkest tænkelige underholdningsoplevelser, har vi i en tid udforsket, hvordan vi bedst kan bruge stemmestyring. Og vi er i den forbindelse meget stolte over at samarbejde med Google om denne launch. Vi ser frem til at være med på forreste bølge sammen med Google og vil blive ved med at udforske, hvordan smart-højtalere kan gøre Viaplay-oplevelsen endnu bedre”, siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay i Danmark.

Læs DIGITALT.TV’s test af Google Home Mini smart højtaleren her

Kilde: NENT presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button