Branche-Nyt

Vi foretrækker de store tv-pakker

Danskerne foretrækker generelt de store tv-pakker, skriver Branchen Forbruger Elektronik (BFE) i deres nyhedsbrev. Undtagelsen er dog hos Boxer TV, hvor de mindre  tv-pakker er populære.

Det viser BFE’s årlige forbrugerundersøgelse, som TNS Gallup lavede med 2.116 medvirkende i januar.

TV pakker udbydere

Antenne

Hos Boxer er pakken Boxer Mini – som med 9 kanaler er firmaets næstmindste – valgt af 45 % af de husstande, som er Boxer-kunder. Boxer startede i 2009 i forbindelse med det analog sluk, og tilbød fra starten som første tv-udbyder a la carte, hvor kunderne selv kan bestemme de kanaler, der skal ligge i pakken.

Kabel-TV

Hos YouSee har 61 % Fuldpakken og 18 % Mellempakken. Hos Stofa har 53 % Den store pakke og 20 % Grundpakken.

Fællesantenne

De, der ser tv via fællesantenne, har 51 % den store pakke og 23 % har mellempakken.

Satellit-TV

59 % hos Canal Digital har Family og 19 % Family med Canal+Total. Og hos Viasat har 51 % Stor Danmarkspakke og 13 % Danmarkspakken.

Bredbånd

48 % af TDC’s kunder har valgt HomeTrio og 42 % HomeTrio Basic. Hos »andre udbydere af bredbånd« har 38 % den store pakke og 26 % grundpakken.

I forhold til markedsandele, så har YouSee 70 %, Stofa 14 % og »anden udbyder« 12 % på kabel-tv. På satellit har Viasat 51 %, Canal Digital 43 % og »andre kanaler via satellit« 12 %. På bredbånd har TDC 48 % og »anden udbyder« 48 %.

– Kun 9 % af husstandene oplyser, at de har skiftet tv-udbyder i løbet af året. Og da ca. 10 % af alle landets husstande flytter hvert år, kan denne begivenhed meget vel være den væsenligste årsag til skift af tv-udbyder, siger informationschef Johs Johansen, BFE.

Kilde: BFE nyhedsbrev

I samme kategori

Back to top button