TV-Nyt

Verdensmesterskaberne i FIFA: FIFA eWorld Cup 2019 på TV og Streaming

Når verdens bedste FIFA-spillere går til konsollerne 2.-4. august, kan danske fans følge med på Dplay, mens finalen også sendes på 6’eren. Her bliver bl.a. verdensstjernen August ’Agge’ Rosenmeier en del af kommentatorteamet. Verdensmesterskaberne byder også på dansk deltagelse: Fatih Üstun fra den seneste sæson af eSuperligaen, er blandt de 16 spillere, der skal kæmpe om titlen som verdens bedste FIFA-spiller.

Hos Discovery Networks Danmark glæder man sig til at bygge videre på succesen med eSuperligaen:

“Vi glæder os i den grad til at vise opgørene mellem de bedste FIFA-spillere i verden. Og så endda med dansk deltagelse. Med Fatih Üstun blandt de sidste 16 spillere, kan de danske fans se frem til et brag af et slutspil, hvor vi forhåbentligt ser Fatih hente guldet til Danmark,” siger Anders Bay, sportsdirektør i Discovery Networks Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gennem hele sæsonen har FIFA-spillerne skrabet de såkaldte ”Pro Points” sammen til forskellige turneringer. Det er de 16 spillere med flest point på verdensplan som nu skal dyste om titlen som verdensmester og en præmiesum på over 1,6 mio. kroner.

De første kampe ved VM spilles fredag d. 2. august i O2 Arena i London og turneringen fortsætter frem til finalen søndag aften, som altså vises på 6’eren.

Ifølge Anders Bay er verdensmesterskaberne i FIFA oplagte at vise på Discoverys kanaler:

“eSport er en sportsgren, hvor vi ser et meget stort udviklingspotentiale. Og så er produktet skræddersyet til os, fordi vi allerede har en god forbindelse til de unge seere, som har fulgt eSuperligaen på Dplay gennem de sidste to sæsoner. Samtidig forventer vi, at interessen kommer til at stige endnu mere i de kommende år. Både for FIFA, men også eSport generelt.”

Tidligere verdensmester kommenterer for Discovery
Danmark har gode erfaringer med VM i FIFA. I 2014 vandt August ’Agge’ Rosenmeier turneringen, mens Mohamed Al-Bacha sensationelt tog titlen to år senere.

Netop verdensstjernen August ’Agge’ Rosenmeier er blevet en del af Discoverys kommentatorteam til VM. Han spår Fatih Üstun gode chancer for at skabe dansk succes i turneringen:

”Fatihs chancer er rigtig fine, men der venter bestemt også nogle udfordringer, hvis han skal nå langt i turneringen. I første omgang skal han videre fra den ’dødens pulje’, han er havnet i. Tidligere i sæsonen har vi dog set, at Fatih kan slå alle, når han rammer niveau via hans offensive spillestil. Jeg har selv deltaget ved VM seks gange, og det er noget helt unikt – så jeg kan kraftigt anbefale at følge med i turneringen,” udtaler August ’Agge’ Rosenmeier.

Ud over August, består kommentatorteamet af Jesper Simo, Jacob Jørgensen og FIFA-landstræner Dennis Nordenbøl. Alle sammen rutinerede kommentatorer fra eSuperligaen.

Hele turneringen fra gruppespil til finaler sendes på Dplay fredag til søndag. Finalen kan også ses på 6’eren søndag kl. 18.30-20.00. Alle kampene kommenteres på dansk på både Dplay og 6’eren.

FIFA rammer skærmen hele weekenden
• Fredag d. 2. august: 11:00 – 21:30: Gruppekampe.
• Lørdag d. 3. august: 12.00 – 15.15: Gruppekampe, 15.15 – 18.30: Ottendedelsfinaler, 18.30 – 20.20: Kvartfinaler.
• Søndag d. 4. august: 16.15 – 18.15: Semifinaler, 18.30 – 20.00: Finale og præmieoverrækkelse (sendes også på 6’eren).

Fakta: FIFA eWorld Cup 2019
• Turneringen spilles 2.-4. august i O2 Arena i London
• Den samlede præmiepulje lyder på 500.000 USD (3.327.200 DKK)
• Vinderen af turneringen modtager 250.000 USD (1.663.600 DKK)


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button