TV-Nyt

Velkommen 2021 – TV-Højdepunkter på DR1 og TV 2 nytårsdag 2021

Nytårsdag er typisk den dag på året, hvor vi ser suverænt mest tv. Det har det været stort set hvert år siden 1992.

Her i 2021 er det igen velkendte programmer, der skal forsøge at underholde danskerne på årets første tv-aften.

Bagedyst finale og X-Factor premiere traditionen tro

Hos DR1 skal vinderne findes i årets jule og nytårsbagedyst, mens TV 2 er klar med sæsonpremieren på deres tredje X-Factor sæson., der begynder med auditions i København.

Dronningen

Den danske film Dronningen på DR1

Kl. 21:00 viser DR1 den danske film Dronningen med blandt andet Trine Dyrholm i rollen som Anne, der er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og er lykkeligt gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr.

TV 2 satser på actionfilm med Jack Reacher: Never Go Back

Kl. 21:10 viser TV 2 Actionthriller med Tom Cruise

Den tidligere militærmand Jack Reacher (Tom Cruise) opdager, at flere folk fra hans gamle afdeling er blevet myrdet, og at hans afløser, Major Susan Turner (Cobie Smulders), er blevet fængslet under anklage for spionage. Samtidig bliver han selv falskt anklaget for et mord, der fandt sted for 16 år siden. Han hjælper nu Turner med at flygte fra fængslet. Mens de er jaget af myndighederne, går de sammen om at finde de bagmænd, der står bag mordene og den falske anklage. Derved kommer de på sporet af en sammensværgelse øverst i den amerikanske regering. Filmen er baseret Lee Childs populære spændingsbøger om Jack Reacher.

I samme kategori

Back to top button