Streamingnyt

Var YouBio en fejltagelse?

YouBioDa YouBio lancerede for lidt over et år siden så var målsætningerne for streamingtjenesten store. Man ville sætte sig på 50% af det abonnementsbaserede streamingmarked, men nu erkender TDC’s Chief Content Officer Ulf Lund at det var for optimistisk. 

Der er ingen tvivl om, at vi var overmodige, da vi sagde, at vi skulle have 50 pct. af det abonnementsbaserede streamingmarked, ligesom vi har på det digitale udlejningsmarked. Det har vi ikke opnået. Det har Netflix til gengæld,” udtaler Ulf Lund til Mediawatch.dk

Selv om det primært er klager over manglende HD og 5.1 lydkvalitet og udbredelse i forhold til platforme, vi har set her på DIGITALT.TV, så ser TDC selv det, at man har haft for lidt børneindhold på YouBio som en væsentlig årsag til, at det ikke er gået, som man havde håbet. YouBio har for nylig indgået aftale om mere børne-tv fra SF Film.

Også manglende fulde seriepakker med alle afsnit nævnes også. Senest er det kommet frem, at YouBio bredbåndskunder ikke længere tilbydes nye HBO serier.

Netflix ikke en konkurrent?

TDC’s Ulf Lund forholder sig overfor Mediawatch.dk også til Netflix.  – I dag kan man godt spørge, om Netflix overhovedet er vores konkurrent, eller om det ikke blot er et udmærket supplement til mange andre tv-tilbud? Man kan godt argumentere for, at vi også burde have omfavnet Netflix, men det er let at være bagklog, slutter han. 

Kilde: Mediawatch.dk via Flatpanels.dk

I samme kategori

Back to top button