TV-Nyt

Valde vender tilbage i 2025 på TV 2 Play og TV 2

- TV 2 melder om succes for årets nye julekalender

Foreløbige seertal viser, at 1.235.000 danskere i gennemsnit har fulgt med i de 24 afsnit* af TV 2s familiejulekalender ’Valdes Jul’ gennem december på tværs af TV 2 Play og TV 2. (*Det endelige seertal er først tilgængeligt senere).

Og nu er der godt julenyt til alle Valde-fans, for optagelserne til sæson to går i gang til foråret.

En ekstra julegave

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi er meget glade for og stolte over den store interesse ’Valdes Jul’ har fået, og det viser, at en familiejulekalender stadig er en vigtig del af danskernes juletraditioner og kan samle os i en travl tid. Derfor er det også en stor glæde at kunne give danskerne en ekstra julegave i år, nemlig nyheden om at Valde og Tala vender tilbage i en ny og magisk familiejulekalender i december 2025, siger Lea Løbger, der er TV 2 executive producer på ’Valdes Jul’.

– Med ‘Valdes Jul’ har vi bygget videre på den lange tradition, TV 2 har for at give danskerne en magisk julefortælling i december. Vi er stolte af det nye univers, og det er fantastisk, at seerne har taget så godt imod det, tilføjer Lea Løbger.

Naturen som arena

I familiejulekalenderen har vi gennem 24 afsnit fulgt fortællingen om drengen Valde, der opsøges af ulveskifteren Tala. Hun fortæller, at han er udvalgt som Skovens Vogter, og at det ældgamle Modertræ kalder på ham for at genskabe pagten mellem skovens magiske væsener og menneskene.

’Valdes Jul’, der er et juleeventyr med naturen som hovedarena, er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager. Morten BH har instrueret, og den er produceret af Cosmo Film, der også stod bag fortællingen om Tinka. Sille Sterll og Michel Ryddeskov har produceret for Cosmo Film med støtte fra FilmFyn, og Lea Løbger er TV 2 executive producer.
Også sæson to er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager sammen med Christian Bengtson, og Morten BH er igen instruktør. Michel Ryddeskov og Andreas Bo Jensen producerer for Cosmo Film med støtte fra FilmFyn, mens TV 2 executive producer på den nye sæson er Ann-Alicia Thunbo Ilskov.

60 procent har set ’Valdes Jul’ on demand

Seerne har i høj grad benyttet sig af muligheden for at se ’Valdes Jul’ on demand. De første 11 episoder har nået et gennemsnitligt seertal på 1,3 mio. seere totalt set inkl. genudsendelsen den efterfølgende dag. Omkring 60 procent af forbruget på ’Valdes Jul’ er foreløbigt foregået on demand.

Kilde: TV 2 presse

I samme kategori

Back to top button