TV-Nyt

US Open Tennis 2018 på TV og Streaming

Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player går fra mandag den 27. august all in på årets sidste Grand Slam-turnering, US Open. Dermed er der lagt op til at se alt det bedste fra New York, når verdensstjerner som Caroline Wozniacki, Serena Williams, Roger Federer og Rafael Nadal kæmper om sejren. Det store spørgsmål er naturligvis, om Wozniacki vil tage sin anden Grand Slam i karrieren på sit favoritunderlag.

Der er igen lagt op til tennisforkælelse på Eurosport 1, Eurosport 2 og Eurosport Player, når årets sidste Grand Slam-turnering, US Open, går i gang på mandag.

Vanen tro agerer Eurosport nemlig hele Danmarks tennishjemmebane og er med fra start til slut på det imponerende anlæg Flushing Meadows i New York. Et af Caroline Wozniackis absolutte yndlingssteder at spille tennis. Derfor bliver det spændende at følge, om Wozniacki kan lukke Grand Slam-året på lige så imponerende vis, som hun åbnede det, da hun vandt Australian Open i januar.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle Wozniackis kampe kan naturligvis ses på enten Eurosport 1 eller Eurosport 2 samt på Eurosport Player. På sidstnævnte kan man i øvrigt selv vælge, hvilken bane eller spiller man ønsker at se – her kan man med andre ord se alle kampe fra US Open.

Tennislegende: Wozniacki er sulten
Caroline Wozniacki har på grund af skader ikke spillet meget på det seneste, så det er uvist, hvor den danske tennisstjerne står rent spillemæssigt. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, siger Eurosports tennisekspert, Mats Wilander, der selv vandt syv Grand Slam-turneringer som aktiv – heriblandt US Open i 1988.

– Jeg kender ikke skadernes omfang, men nogle gange kan en skade være positiv op til en Grand Slam-turnering, fordi du ikke spiller så mange kampe, men i stedet har tid til at træne. Men hun skal selvfølgelig være frisk, sagde Mats Wilander i et interview tidligere på ugen og tilføjede:

– De andre favoritter skal i hvert fald holde øje med hende, for hendes sult er ikke blevet tilfredsstillet af at vinde én grand slam-turnering.

Håber på Wozniacki og Tauson
Hos Discovery Networks Danmark har man også forhåbninger om, at Caroline Wozniacki kan spille en hovedrolle i US Open. Samtidig glæder man sig til at kunne præsentere andre af verdens allerbedste tennisspillere for det danske publikum.

– Wozniacki er spydspids og omdrejningspunkt for vores dækning fra US Open, så længe hun er med. Hendes triumf i Australian Open samlede hele Danmark. Vi satser på en gentagelse. Men US Open er andet og meget mere end Wozniacki. Det er et af sportens største trofæer. Og alle kommer med alt for at skrive sig ind i historiebøgerne. De dramaer – både de små og de store – ser vi frem til at dele med seerne, siger Anders Bay, sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Udover Caroline Wozniacki er dansk tennis også repræsenteret ved Clara Tauson, som er med i junior-udgaven af US Open. Hun er pt. nummer ni på juniorernes verdensrangliste, og skulle hun nå langt i turneringen, vil man også kunne se hendes kampe på Eurosport 1, Eurosport 2 eller Eurosport Player.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button