TV-Nyt

US Open 2020 på TV og Streaming

Stjerner som Serena Williams og Novak Djokovic er med, når vinderne af årets sidste Grand Slam-trofæ skal findes. Seerne kan se frem til mere end 300 timers tennis fra mandag den 31. august og 14 dage frem.

US Open kan i Danmark ses eksklusivt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport. Her vil man fra mandag den 31. august kunne opleve verdens bedste tennisspillere sætte hinanden i stævne på det berømte anlæg i Flushing Meadows i New York. På Dplay og Eurosports Player kan man selv vælge, hvilken bane man vil se kampe fra.

Barbara Schett er vært på sendingerne fra studiet i London, som pga. Covid-19-situationen er base for Eurosport under turneringen. Her bliver hun flankeret af tennisekspert og syvdobbelt Grand Slam-vinder Mats Wilander, mens to andre tidligere topspillere, Justine Henin og Boris Becker giver deres besyv med fra henholdsvis Paris og München.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I Danmark bliver kampene kommenteret af kompetente folk som Michael Mortensen, Anders Haahr Rasmussen, Sisse Folmø og Per Kaae m.fl.

Normalt ville Eurosport prioritere at være til stede i New York under US Open, men sådan bliver det ikke i år. I stedet gør man brug af The Cube, som er et interaktivt mixed-reality studie, der bruger augmented reality (AR) og forbedret grafik, til at transportere fans ind i hjertet af turneringen i New York, hvilket giver den mest detaljerede og indsigtsfulde dækning af US Open.

– Den prisvindende Eurosport Cube var et kæmpe hit ved vinter-OL i 2018 og fik mange flotte ord med på vejen for sin evne til at gå i dybden med analyser. Vi har arbejdet hårdt på at opgradere The Cube til OL i år, men når nu det er udskudt, kan jeg ikke komme i tanke om en bedre platform end US Open til at tage den i brug igen. Vi kommer ikke til at afsløre alt, hvad den kan lige nu, men vi er overbeviste om, at Eurosport Cube kan give publikum et bedre indblik i tennissportens tekniske nuancer og årsagerne til, at kampe bliver vundet eller tabt, forklarer Andrew Georgiou, Præsident for Eurosport og Global Sports Rights & Sports Marketing.

Den tidligere tennisstjerne og seksdobbelte Grand Slam-vinder, Boris Becker, følger trop:

– Eurosport er synonym med US Open i Europa, og har vist turneringen siden jeg selv var aktiv. Vi er selvfølgelig skuffede over ikke at kunne være i New York i år, men jeg er henrykt over at være en del af Eurosports hold som dækker turneringen her i Europa. Vi kommer til at være innovative og bruge vores ekspertise til at sikre at fans over hele kontinentet ikke misser noget som helst i løbet de kommende uger. Jeg glæder mig virkelig til, at Grand Slam-tennis er tilbage, siger Boris Becker.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button