TV-Nyt

Uptown Christmas TV har 11 nye danske musikvideoer i 2019

Den populære musikvideokanal Uptown Christmas TV, som sidste år igen slog seerrekord med 0,6 mio. unikke seere i december måned, kan i år præsentere 11 nye danske musikvideoer. Og tilmed fra en stribe store stjerner fra den danske musikhimmel, der giver hver deres bud på nye julehits. Herudover bliver der skruet op for julehyggen med tre nye internationale videoer.

Lukas Graham, som netop har udsendt deres første julesang ’Here (For Christmas)’ sætter på fineste vis musik til julen som en tid på året, hvor man tænker på alle de mennesker som betyder noget – også dem man har mistet og savner. Anya feat. Søs Fenger og Who Killed Bambi leverer glad julestemning med ’Julen bliver god i år’ og Sing Sing Sing synger julen ind med ’Only once a year’.

En anden dansk kunstner, som drysser stjernestøv ned over tv-seernes december, er Hjalmer, som i år leverer sangen ’Kongespil’ som soundtrack til TV2’s julekalender ”Tinka og kongespillet”. Når tracket er kørt henover rulleteksterne efter hvert afsnit kan de seere, som ikke har fået nok af Hjalmers nye sang, se hele musikvideoen og synge med på Uptown Christmas TV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Andre stjerner som Joey Moe, Malte Ebert og Bro leverer også nye ørehængende julesange.

Uptown Christmas TV er en julegave fra Copydan Verdens TV, Koda, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund og IFPI og tilbydes helt uden omkostninger for alle danske antenneforeninger og tv-distributører i Danmark.

Kilde: Uptown presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button