Undersøgelse af tv-vaner

| torsdag 14. okt, 2010 12:42 | 2 Kommentarer

Selv om mere end seks ud af ti danskere (64 pct.) synes, de betaler for meget for betalings-tv, tjekker de sjældent deres udgifter til tv-kanalerne.

Næsten halvdelen af alle danskere (48 pct.) har sidst tjekket tv-regningen for mindst et halvt år siden eller kan slet ikke komme i tanke om, hvornår de sidst har kigget nærmere på, hvor meget de egentlig betaler for at se tv.

Det viser en dugfrisk rundspørge blandt 1.009 danskere om deres tv-vaner foretaget af analyseinstituttet YouGov Zapera på vegne af Boxer. Undersøgelsen viser også, at et stort flertal på hele 70 pct. mener, de kan nøjes med mindre end 15 betalingskanaler.

”Danskerne vil rigtig gerne spare på tv-udgifterne, men de ved ikke altid, hvordan de gør. Skiftede de eksempelvis fra at modtage tv over kabel eller satellit til at modtage præcis de tv-kanaler, de rent faktisk ønsker at se, som man kan med betalings-tv via almindelig antenne, kan de halvere tv-udgifterne,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer.

Kilde: Boxer TV
 

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

2
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
player

Men flere og flere steder kan man vel helt slippe for Betale for en basispakke, og nøjes med Boxer eller bare FTA programmerne. At der bliver problemer for tilflyttere er en anden historie.

parabolgutten returns

”Danskerne vil rigtig gerne spare på tv-udgifterne, men de ved ikke altid, hvordan de gør. Skiftede de eksempelvis fra at modtage tv over kabel eller satellit til at modtage præcis de tv-kanaler, de rent faktisk ønsker at se, som man kan med betalings-tv via almindelig antenne, kan de halvere tv-udgifterne,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør i Boxer. Det lyder altsammen meget flot med at man kan spare penge ved modtage tv via antennen. Men nu er Boxer en udgiver som har vinklet denne artikel, hvorfor de ikke skriver at i Kbh er det vanskeligt at modtage og de langt… Read more »