Streamingnyt

Umage – ny TV 2 Play / Zulu serie

Mandag 28. december kan du se den nye komedieserie ‘Umage’ fra gruppen Umage Image på TV 2 PLAY. Her følger vi de tre drenge Ruben, Theis og Jakob, der bor sammen i en lille lejlighed og elsker det liv, de har sammen. Selvom de hverken er færdiguddannede, har et rigtigt arbejde eller særlig mange penge, lever de lige præcis det liv, de gerne vil. De fester, gamer og hygger.

Drengenes hverdag bliver dog konstant truet af voksenlivets realiteter: kærester, karriere og en fornuftig, sund økonomi.

Særligt Jakobs kæreste, Katrine, er en trussel for treenigheden til stor frustration for Ruben og Theis, der føler, de er ved at miste Jakob. Den dårlige stemning vokser, og Jakob føler sig mere og mere fanget i et firkantsdrama. Måske kan han ikke være venner med Ruben og Theis og samtidig være kærester med Katrine? Noget må ændres.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I ‘Umage’ tager komikerne Ruben Søltoft og Jakob Thrane samt idémand Thies Kildetoft hverdagens små problemer under kærlig behandling og zoomer ind på alt det, der får en til at fornægte voksenlivets realiteter. Umage Image har skrevet manuskript, musik og sange til ‘Umage’, der også kan ses på TV 2 ZULU fra mandag 4. januar 2021.

Umage – ny TV 2 Play / Zulu serie
Umage – ny TV 2 Play / Zulu serie
Kilde: TV 2 presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button